General Bodybuilding Discussion > Članci

Savet: Najzapostavljenija vezba za grudi

<< < (4/8) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Januar 18, 2018, 01:00:08 posle podne ---probao sam sve sem icariana , za njega sam samo cuo da je isto jako dobra stvar, decline na life je isti kao na hammeru , probao sam i srpavu za trbusnjake sad nisam siguran dal je bio tehnogym (verovatno jeste), svakako da od svakog brenda ima nesto sto je reprezentativno, ali recimo za mene je od kad sam probao hammer , ledja , grudi ramena vrhunska stvar, sistemi poluga i prenosa su stvarno vrhunski odradjeni, recimo ne moze da se poredi sa tehnogym om , ali to je mojih dva centa, neko sigurno kao ti misli drugacije

--- Kraj citata ---

naravno
ali pricamo o hamer koji je FREE WIEGHT i sigurno HC sprava
za razliku od "sajalrica" koje su prigladojene savrseno anatomiji ali na drugi nacin..o tome i govorim, ali me ne kapiras!!

Pirat:
aha, pa dobro to jeste, hammer i jeste direktan prenos,svakako da su prenosi preko sajla isto dobri i da je to danas napredovalo i na tim spravama moze mnogo veci opseg vezbaca(po godinama, stazu itd) da vezba,samo sto koliko znam bez obzira sto je fabrika u pitanju, to zahteva i odrzavanje. Mislim jbg, ja kada bih pravio teretanu samo bih  natrpao sa hammerom i slobodnim tegom, ono ivanko da zvecka :) tj ne mora da bude ivanko ali samo da zvecka kada se slaze :), ALI,ovo danas jesu lepe teretane sa modernim spravama gumiranim tegovima, koje realno dobro i izgledaju i kao sto rekoh omogucavaju svima da se pronadju u toj nekoj prici.

VOJA.S:
Slucajno  u teretani imam i Hamer i tehnogym i Hamer je prica za sebe, bas hc...
Takodje, trenirao i na nautilus,sta mislis Peksone o nautilusu,rekao bih da su takodje dobre sprave?

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- teretanu samo bih  natrpao sa hammerom i slobodnim tegom,
--- Kraj citata ---

ja u malo da nisam uradio
pre neki dan sam morao da prodam 2 hamera na kojima NIKO NIJE VEZBAO!!!
tako da ono sto JA hocu i sta ljudi zele su dva razlicita pojma.
tako da

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VOJA.S  Januar 18, 2018, 01:30:07 posle podne ---Slucajno  u teretani imam i Hamer i tehnogym i Hamer je prica za sebe, bas hc...
Takodje, trenirao i na nautilus,sta mislis Peksone o nautilusu,rekao bih da su takodje dobre sprave?

--- Kraj citata ---

odlican je nautilus...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju