General Bodybuilding Discussion > Članci

SKINITE VISAK KILOGRAMA - IDE LETO!

<< < (2/3) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kumovi  Maj 18, 2018, 10:47:28 posle podne ---Gdine Petrovicu,jako sam demotivisan. Ceo maj mesec sam na kombinaciji ECA, ishrana bazirana na proteinima i salati  osim u danima treninga kada ubacim UH.Radim u obezbedjenju smene od 12h, tad pazim- jaja , voda, zeleni caj, meso. I nikako da izgubim makar 1kg za ovih 15 dana koriscenja ECA.

--- Kraj citata ---

Gospodine Kumovi,

nadam se da ste procitali sta su momci ispod napisali.
..

a mnogo toga se moze  izvuci tj locirati dje je bag  ;D iz ove teme  8) 8)

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,3381.msg441005.html#msg441005

Kumovi:
Ok momci,hvala na odg. Prelistacu po forumu zdrave masti i UH i to ubaciti na jelovnik.Da,zakucao metabolizam.Prethodnih 30kg skinuo izbacivanjem slatkog,przenog,hleb itd.Sad kad sam na 10kg od zeljene kilaze ni da maknem.Inace radim 2nocne 2dnevne smene nedeljno,jel imate neki predlog treninga?!.

VOJA.S:

--- Citat: Kumovi  Maj 19, 2018, 07:35:11 pre podne ---Ok momci,hvala na odg. Prelistacu po forumu zdrave masti i UH i to ubaciti na jelovnik.Da,zakucao metabolizam.Prethodnih 30kg skinuo izbacivanjem slatkog,przenog,hleb itd.Sad kad sam na 10kg od zeljene kilaze ni da maknem.Inace radim 2nocne 2dnevne smene nedeljno,jel imate neki predlog treninga?!.

--- Kraj citata ---
Procitaj malo podforum 'trening sa tegovima', nece da skodi.

Kumovi:
Vazi,hvala.Upravo sam u smeni( cuvam kineza :) crko da bog da sto se mene tice) pa cu da sastavim plan koga cu da se pridrzim naredne 2 nedelje, bar 1kg mora spasti i videti kako da nastavim.Jos jedno pitanje, da li da nastavim "rotacijom Uh" modelom do kraja ovog meseca pa posle probam keto ili?!Muci me taj slauf oko stomaka.

Stevan Čerubdžić:
Ispisi ovde taj plan ishrane pa cemo videti sta i kako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju