Ostalo > Offtopic
Prejedanje "Binge eating" ?🙄
ultradisaster:
Znam, znam. Sve mi je jasno. Sve je pocelo kad sam zaso u rotacije. I imao dane sa 70 uh 50 i 0. Do tada sam bio na odrzavanju i znalo se svaki dan 100g pirica i 300-400 grama krompira. E onda je mast otisla u propast. Sad ocigledno moram da nadjem neku adekvatnu soluciju. Hvala bogu nista nije sjebano, ali se osevam ko narkomancina 😖🤔
Stevan Čerubdžić:
Kakvu soluciju moras da trazis?
Sve je jasno, moras da jedes da se telo vrati u normalu.
Telo ti trazi hranu jer mu ga ne dajes, i onda opalis po 10k kalorija iz smeca.
Da se ti posle treninga najedes mesa, rize i salate mislis da bi imao te "cravingse"? Ne bi veruj mi.
Dakle batali sad te nule i 50tke i kreni da jedes u suficitu iz pravih izvora da oporavis malo metabolizam i izgradis misice.
Takodje masti isto moraju biti unosene adekvatno da se hormoni oporave takodje.
Dug deficit nije bajna opcija pisao sam vec o tome.
Pirat:
on se plasi da ce da se opet ugoji i onda u tom strahu pravi greske... pa sta i da se ugojis, tacnije dignes malo bf? telo ne moze da vozi u jednoj brzini non stop... zapamti to, sto si stariji moras planski da konstatno nesto menjas, vrtis...
ultradisaster:
Sve ste u pravu, od sutra nova prica. Sto kaze Stevan. Zajebi me vise 0 i 50, 70. Nema pre dok sam bio na 200-300 uh nikakvih problema ovakve prirode. Ali ziva istina
Stevan Čerubdžić:
Razumem ali gle sad ovu recenicu.
Bolje da se "ugojis" na pirincu nego da se usvinjis na bombonama i milki od 300gr.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju