General Bodybuilding Discussion > Članci

YAMAMOTO SERBIA ARTICLES

<< < (32/40) > >>

Pedja_Petrovic:
PROTEINSKI " GOLUB" 😈😈

Ne morate biti bodibilder da biste znali o tzv "protein farts" ili proteinskom golubu :D

• Bez obzira da li ste iskusili proteinske prdeže kao druga ili treca neduzna strana ili ste vi glavni topdzija, znate da su karakteristični po svom snažnom mirisu i sposobnostima da se zadrzavaju u neobjašnjivo dugom vremenskom periodu.🙂

• Zašto vam protein daje gasove?🤔

• Potrebno je mnogo energije da se protein pretvori u energiju, više nego kod ugljenih hidrata i masti.

• Kada razbijemo taj protein (u stomaku naravno), nusproizvodi koji su ostavljeni su ozbiljno smrdljivi gasovi: uglavnom azot, ali i metan i sumporovodik.

• Vodikov sulfid je ono što proteinima daje njihov čuveni, odvratni, i odmah prepoznatljiv miris.

• U stvari, ovaj „pozitivni balans azota“, kao što je poznato, je apsolutno ključ za rast i izgradnju novih mišića, ali...... ovi gasovi moraju nekako pobjeći.Upsi...

• Nakupljanje azota u vašem telu do tačke kada više"pucate" nego što je normalno verovatno je dobar znak da dobijate pravu količinu proteina koju vaše telo treba da bi izgradili novi mišić.

• Međutim, ako se osećate naduvanim, to može da vas spreči da se koncentrišete na obavljanje posla do svoje granice, da upropastite vaše performanse i da smanjite rezultate bodybuildinga.

• Kako zaustaviti "golube" proteine?🤔

• Preparat koji se zove Levoris je indikovan za borbu protiv meteorizma i odlaganje fiziološke eliminacije crevnih gasova.
.

• Levoris takođe obezbeđuje aktivni ugalj, što doprinosi smanjenju prekomerne postprandijalne nadutosti.

• Osim toga, prisustvo enzima alfa-galaktozidaze potiče apsorpciju kompleksnih UH, čime se dalje smanjuje proces fermentacije i ometa formiranje plina.

• Razmislite o dodavanju pre i pro biotika
Creva u ravnoteži s dobrim bakterijama dolazi s velikim brojem pogodnosti, njihovom sposobnošću da pomognu u apsorpciji proteina.

• Digestivni enzimi igraju osnovnu ulogu u podržavanju delovanja gastrointestinalnog sistema, a njihov nedostatak može stvoriti neugodne poremećaje kao što su poteškoće u probavi, što rezultira nižim unosom nutrijenata.

• Bromelain Enzim pomaže u razgradnji aminokiselinskih veza u proteinima, što doprinosi dobrom varenju.

Pirat:
jagoda :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Jul 16, 2019, 04:26:48 posle podne ---jagoda :)

--- Kraj citata ---

op!!

Pedja_Petrovic:
Prodavnica zdrave hrane, osecaj mi je kao u crkvi ono dobro je sto sam ovde ali zelim sto pre napolje. Verovatno mirisi i svi cudaci oko mene. 😈

Samo ime stvara osecaj bezbriznosti i rasterećenje sto je normalno (i ja bi da sam vlasnik) neko iskoristio.
Secam se pionira i u startu je sve bilo ok, čajevi, semenke i koštunjavo voce. 😍

Prodavnici je cilj prodaja jer od zdravlja nema leba pa se malo poradilo na proizvodima pod i dalje savršenim nazivom.
Sta je tu sve problem. Generalno sto je i u marketu.

Secer,
mast,
natrijum.

Iako je valjalo nesto od semenki spojene su u fantasticno sjajnu stanglu. Naravno medom. 😅

Med je mislim jedina namernica Bog! neuništiva nasim pisanjem i sastavom. Pronadjen u piramidama u jestivom stanju woow pa nisu imali secer u kockama i on bi bio u jestivom stanju jer se secer ne kvari. 😱

Kao ni kiselina :).
I kao spas varijante zasladjivaca bez kalorija natpis STEVIA preko celog proizvoda i zakonski cisto a unutra 3% stevie ostalo dextroza (razlika u ceni 1:10)
Idemo dalje.

Slane varijante integralnih dzidza bidza. Tesko da bi neko pojeo brasno bilo kog oblika da nije lepo umasnjeno i usoljeno. I ti lepo uzivas u healty grickalici (sastava karton+ulje+so) i lezes sa osmehom jer je trba puna a ti si jeo cisto ili zdravo.

Koštunjavo voce (skupo u pm) ali opet ukus nam daje so i to sto je imalo valjalo pada u vodu. 😁

I zato kazem po stoti put lagodnije se osecam okruzen mesarima .

Kupio sam 60gr proteina, 10gr masti i mirno spavam a ne kao zrtva svoje gluposti ili lenjosti, taman posla da procitam.
zdravohransko

cao
Marko Boskovic/ Body Reborn

Pedja_Petrovic:
PROCITAJTE - OBAVEZNO! Verujte da ce vam se svideti!

Odgovoricu na skakljiva pitanja ljudi koji mi se javljaju sveobuhvatno:

“Imam konstantan umor”-imaš konstantnu lenjost- MRSH!

“Mislim da mi ie niži nivo testosterona”- ako je uopšte imaš, promeni ženku pa donosi zakljucke ..Op!

“Mislim da mi je poremećena štitnjača”- nešto na šta se naježim. Uffff

Dve sekunde vam je potrebno da izguglate izgled osoba sa hypo ili hipertireozom i sramotno pogledate sebe u ogledalu. Otkud vam pravo da sebi prepisujete tako opaku bolest iz želje da smrsate zaboga. Pravo prema istinskom bolesniku koji se bori za normalan život?

“Poremetio rad štitnjače spremajući se za takmičenje” majke ti, pored 5 hormona u sprezi, 500gr kuvanog oslica dnevno i 5% telesnih masnoća usporio se rad..

Znate ono kad vidite psa skitnicu, rebra vidljiva, spuštene uši i tužan pogled? E to vam je stanje ljudskog tela sa 5% bf ali problem je u vašem posmatranju jer ste tužni zašto je jedna životinja u toliko loše izgleda dok je muškarac sa 5% bf Adonis-muzijak! Teško bi spartanac ratovao duže od 10min sa tim procentom masti ali eto bajke su ok.

Sretoh pre neki dan babu 81god dve kofe u ruci, forma bez viska koze šiba svaku dehidriranu psihostimulisanu bikini takmičarku.

Šta si doruckovala baba “ne znam šta je ostalo od sinoc”
“Kad si vadila krv baba” gotov sam za oterivanje u tri lepe “mani me u Slobino vreme valjda”

Možda ima poremećaj tiroide a i ne zna?

“Depresivan sam” takodje beskrupulozno usvajanje enormne količine boli zato sto si se olesio od alkohola za vikend i istrošio zalihe dopamina. Lično me je sramota sto sam ikad i pomislio da sam depresivan.

“Imam aritmije i nepravilan rad srca” normalno, jer se plašiš a i uostalom nije to mašina.

Imao klijenta koji je tu rečenicu koristio kao vid samoodbrane na treningu nogu.

Video, ali nisam doktor da sudim zakazao pregled cardiologa i jao mene bole me noge. Sada je 42 kg lakši..

“Redje idem na veliku nuždu” možda zato sto duplo manje jedeš?

“Delimično držim dijetu”- zašto delimično ne voziš auto ono sa 20% manje goriva?

“Imam ubrzan metabolizam”- idi majci poljubi ruku
“Teške su mi kosti”- .

“Malaksao sam” ciljano si sebe doveo u to stanje, nije do nalaza krvi do kretanja je.

Ovako to sve izgleda:
Imate ferari u svojim rukama, to je vase telo, vaše zdravlje, vas život, zlatni ferari, kontrolišete u krivini zaneli ste fino alal vera i onda zelite da ispravite zadnja vuca baca vas na drugu stranu, vi da ispravite ispravljeno napravite deset krugova i hvala bogu niko nije išao iz suprtnog smera. (Da li nije?)

Mnogo mnogo je sve zakomplikovano iz razloga sto nosite to na ramenima.

Svaki segment vašeg življenja je na kraju krajeva pećina.
Vaš ulov, vaša zona komfora, vaša gola ženka ili muzijak i suština nastajanja i postojanja isto kao i pre
milion godina..

Marko Boskovic -Body Reborn

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju