Ostalo > Offtopic

MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE

<< < (5/13) > >>

shonezmaj:
Tipičan bilderski odgovor. Prvo moj zdravstveni problem je riješen, ja sam prvi mislio da je uzrokovan hemijom ali nije bio. Drugo nikad nisam išao duplo veće doze od tebe. Treće, moje tijelo nije izmučeno raznim dijetama, ja sam u bb nepune 2 godine, sasvim je normalno kako izgledam (onako koliko sam posvećen). U golden eri se uzimalo onoliko koliko se imalo, ali je bilo nešto manje nego danas. Na Olimpiji to jesu tone. Neumjesno i nekulturno je ulaziti u privatni život. Što se treninga tiče slažem se da ne treniram ni 10 % kao ti, što opet nije tema. Poz

Pirat:
Odlican je bio intervju, ali velika steta sto nije trajao makar 2h , vidim da je Milos raspolozen da prica dosta o svemu...
Sto se tice ove teme, kljucna stvar po meni je da imas kvalitetan stack, koji je naravno i skuplji, jer mora ukljucivati gh, a kada si vec na gh greota je ne dozirati i ins, sa takvim gearom onda uz jak trening, i jaku ishranu nije potrebno mnogo testa da bi se pravio dobar napredak... imam neki utisak da ljudi idu na dosta testa, pre svega zbog finansija pokusavaju da poguraju tu pricu, ali logicki kada razmislis, gh ce omoguciti vise vlakana, hiperplazija, sto automatski ima veci potencijal za rast...

sto se tice treninga, Milos je poentirao sa logikom , ako nesto radis radi ga do maksimuma, samo da bi svaki trening mogao da odradis dobro, pored suplementacije, potrebno je mnogo kockica da se slozi... a to je stress free zivot, dovoljno odmora , dobar san itd... tu se razlikuju rekreativci od profesionalaca... tako da bih pre izdvojio da je za nekog kome je ovo nije primarni izvor zarade, nije bitan taj maksimum(neces moci svaki put da ga das na tr.) koliko da se potrudi iz petnih zila da ima kontinuitet... znaci KONTINUITET je primaran, mozda ce trening neki dan da bude sranje, ali svaki trening mora biti neka zaokruzena prica, znaci mozda neces dati max, ali moraces nesto od sebe da das... jedina stvar gde svi uvek mozemo dati 100 % je ishrana

Strahinja1993:
Gledao sam intervju i sto kaze pirat, covek je raspolozen da prica satima. Upoznali smo se davno bas i bukvalno sam napisao sebi nekoliko pitanja koja sam hteo da mu postavim. Na moja 3 pitanja je pricao sat vremena! To je takav covek, objasni sve lepo i uvek je raspolozen za to. Kasnije mi je odgovorio preko mejla sve. Zapalo mi je za oko sinoc pitanje Maksa oko GH i uzimanja. Pre 7 godina mi je tad rekao Misko da se uzima bas onako kako je i sinoc rekao od reci do reci. I bio sam usao u neku konverzaciju sa par ljudi oko toga, gde su rekli kako to nije bas tako i da se ne uzima tako vise kao sto Misko kaze. Cak je i Draskovic kacio na insta kako mu nema logike da se odvajaju ins i GH, gde sam mu pustio poruku i skrinshot kako je meni napisano od strane Miska, gde me je da kazem malo i iskulirao, jer je verovao u svoje misljenje uzimanja GH. Nebitno, na stranu sve. Live je bio odlican i kao da je trajao 10 minuta, mislim da bi i par sati bilo malo. Toliko zaokupi paznju. Cekamo sledeci live.

Stevan Čerubdžić:
Stakovanje insulina i gha je vec malo slozenija tema i ne moze se bas u par recenica objasniti jer ima mnogo x faktora.
Doze, pa tip insulina, kvalitet gha, kakav je bio shiping prethodno dok nije dosa do tebe(tu mislim na kineske), dal je cilj sto veci igf1 spike ili fatburb itd itd
Bog mi je svedok testirao sam sigurno 40 scenarija gde sam delio doze na mnogo puta na dan, pa 3x nedeljno 1 velika doza, pa klasika 1 doza svaki dan itd itd.
Uvek je drugaciji labtest bio tj igf1.
Ono sto moram da kazem da je uvek bio raZmak medju dozom gha i insa(ako bi to bio brzi ins), jedino je bilo bitno pitanje obroka i sta ce biti u njemu.
I opet vam kazem, ne mesajte su u tudje doze aas to vas ne zanima, brinite o svojim dozama, ta znatizelja apsolutno nigde ne dovodi.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: shonezmaj  April 05, 2020, 10:30:53 pre podne ---Tipičan bilderski odgovor. Prvo moj zdravstveni problem je riješen, ja sam prvi mislio da je uzrokovan hemijom ali nije bio. Drugo nikad nisam išao duplo veće doze od tebe. Treće, moje tijelo nije izmučeno raznim dijetama, ja sam u bb nepune 2 godine, sasvim je normalno kako izgledam (onako koliko sam posvećen). U golden eri se uzimalo onoliko koliko se imalo, ali je bilo nešto manje nego danas. Na Olimpiji to jesu tone. Neumjesno i nekulturno je ulaziti u privatni život. Što se treninga tiče slažem se da ne treniram ni 10 % kao ti, što opet nije tema. Poz

--- Kraj citata ---

tipican polupani odgovor.Prvo, tvoj zdrstveni problem ako je i RIJESEN, onda znaci da si ga imao! I to je fakat.to sto sti ti mislio je jedno, a stvarno je drugo. Tvoj zdrstveni problem kojeg si resio je bio uzrokovan hemjom.Drugo, isao si DUPLO vec doze od mene, posto si pisao kuru, a ja takvu kuru kao ti NIKADA nisam isao.Trece., tvoje telo je i te kako izmuceno (naveo sam ti znakove, simptome koji su EVIDENTNI) a to nisam hteo da pisem, dok me nisi povukao za jezik. Ti si OPSEDNUT sa bodi bildinogm i to je cinjenica, samo sto imas koliko toliko kocnicu u porodocii (sto je sreca tvoja) inace bi odavno vec zavrsio kako ne treba! U goledn eri POJMA nemas posto ssto je evidetno iz tvojh zakljucaka, posto i kao sto rekoj, sada si poceo da iznosis MISLJENJE, a to nije misljenje vec nevaspitanje, zasnovano na internet tastaturi.Na olimpiji NSU tone i odgovor o tvom misljenju i onome sto sam rekao o guzicama je jos GORI, posto je guzica nesto sto treba imati, a ovde nema reci ni o guzici nito o bilo cemu vec o iskomplekisranosti sa sopstvenim izgledom.Neumesno je za nekoga ko moze OTAC da ti bude da kazes da raspolazem sa "tipicnim bilderskim odgovorima" jer ti nemas ni 2% znanja onoga sto ja imam, i verovatno sam vise stvari zaboravio nego sto ces ti ikada da znas. Ja ne ulazim ni u ciji zivot i zabole me kurac za bilo ciji, i nemoj da se hvatas toga kao argument jer to nIJE, TEMA SU tvoji polupani zakljucci o upotrebi steroidi na pro levelu koji su izrazito glupi i zasnovani na vec gore pomenutom.. Sto se tice treninga, kao sto sam rekao, da treniras, svakako bi bolje izgledao i svakako ne bi imao problem koji si imao i svakako bi drugacije promataro ovaj sport a ne kroz to da su najvazniji segmetni HEMIJA pa onda destet praznih mesta pa onda hemija, i onda ostalo.Uvek si dobro dosao na trening, I kao sto rekoh, neumesno je da DEGRDADRIAS iznosenje CINJENICA jednog coveka kao sto je Milos, posto je to.......ono... Pozz i za tebe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju