Ostalo > Offtopic
MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE
Pirat:
prija - zadovoljstvo koje povoljno utice na tvoj kvalitet zivota, na to sam mislio...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat April 20, 2020, 10:24:12 pre podne ---prija - zadovoljstvo koje povoljno utice na tvoj kvalitet zivota, na to sam mislio...
--- Kraj citata ---
kapiram , kapiram
to je to..upravo
2wide:
--- Citat --- AKo si ti dovoljno metnalno jak, onda ne psotoji ono sa cega ne mozes da "skines" ili da to ne smatras cak nikakvom ovisnocu nego prolaznom fazom nekog eksperimenta u zivotu
--- Kraj citata ---
Eto tako, mene su napricali svasta da ce se desiti kad sidjem s dugog ciklusa ako nemam jak pct. Pa mene odjednom, i prije kraja ciklusa snadje iznenada izolacija i prekid svega, sto se mene tice - nista mi nije tesko palo a nije ni gubitak toliko veliki koliko sam ocekivao, da ne pricam za ono njihovo "izgubices sve, i jos vise". Ma smijesno, dabogda mi ovo bio najveci problem u zivotu. Kad proradi teretana lagano nazad i to je to, do tada opusteno.
Pirat:
sustinski kao i u svemu imati zreo i pametan pristup, jedino tako ti moze biti benefitno
Pedja_Petrovic:
--- Citat: 2wide April 20, 2020, 10:37:34 pre podne ---
--- Citat --- AKo si ti dovoljno metnalno jak, onda ne psotoji ono sa cega ne mozes da "skines" ili da to ne smatras cak nikakvom ovisnocu nego prolaznom fazom nekog eksperimenta u zivotu
--- Kraj citata ---
Eto tako, mene su napricali svasta da ce se desiti kad sidjem s dugog ciklusa ako nemam jak pct. Pa mene odjednom, i prije kraja ciklusa snadje iznenada izolacija i prekid svega, sto se mene tice - nista mi nije tesko palo a nije ni gubitak toliko veliki koliko sam ocekivao, da ne pricam za ono njihovo "izgubices sve, i jos vise". Ma smijesno, dabogda mi ovo bio najveci problem u zivotu. Kad proradi teretana lagano nazad i to je to, do tada opusteno.
--- Kraj citata ---
evo piratski je dole napisao odg
izgubiti ces sve i nece ostati nista
hmmm..DA..stara krilatica onih koji prvo izucavaju kako da se ZASTITE pa onda da "mudro" ulaze u kuru
E takvima se uvek i desi sranje i takvi i izgube sve
Ne samo po pitanju ovoga, vec po pitanju svega u zivotu
Ne treba SRLJATI i bezglavo ulaziti u igru sa lekovima
ali svakako ako se plasis, nda treba da batalis.ZASTO!
pa NIJE TI O GLAVU I ZIVOT
ja licno NE MOGU DA SHVATIM stepen te frustarijce u zivotu, te dusevne boli, da ti imas STRAH, i to neverovatnoan strah (ne ti, vec uopste govorim) od NECEGA, i onda u tom strahu, prolanalizis "resnja" u vidou onoga sto zelis da CUJES i da procitas i onda ti to daje snagu da prevazdijes kao strah i krenes na nesto, od cega imas strah, patnje, ocaj....meni je to neverovatno...
a zbog cega????????? zbog bolje izgleda na plazi???...toliko straha, toliko patenje, toliko svega za sta????
ali dobro
kao sto rekoh...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju