Ostalo > Offtopic

MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE

<< < (12/13) > >>

klaun8:
mene interesira..ako pedja zeli podjelit s nama...

jel na 500 mg imas nuspojavu napaljenosti s 45 god kao i s 30 god na 500 mg testa?

niko to ne spominje kao nuspojavu... a nije bas da je preugodna... ::) :-\

Pedja_Petrovic:

--- Citat: klaun8  April 22, 2020, 08:29:07 posle podne ---mene interesira..ako pedja zeli podjelit s nama...

jel na 500 mg imas nuspojavu napaljenosti s 45 god kao i s 30 god na 500 mg testa?

niko to ne spominje kao nuspojavu... a nije bas da je preugodna... ::) :-\

--- Kraj citata ---

Vidis, to je ona stavka koju mnogi ne kapiraju kada se gleda sa naucne strane, vec po onom sto su "culi"
Kod mladica sa 22-26 god, nivo testa je i prirodno dovoljno visoki tako da nema neke znatno vece napaljenosti u odnosu kada koristi 500 mg testa. Nije da je nema, ali je daleko od toga da ga 500 mg pretvara u jebaca decenije. ALi je siguro, da ce taj jebac decenije kada se skine sa 500 mg testa, biti evnih decenije ako razmislja na taj nacin, da ga je 500 mg E, poguralo da jebe kao pastuh.

Sa druge strane. imas nekoga da je prirodnim procesom T vec u padu (nebitno da li je uzimao hem ili ne) tako da mu 500 mg testa hormonalno moze da odmogne, a ako gledas da li moze da mu se dize, i to je pitanje VELIKO posto to ne ovosi samo od 500 mg testa
Ovo je mnogo slozena tema, a pitanje je vise nego detinjasto - kada gledamo uopsteno

a moj odgvor je taj da ja nemam nikakve hvala Bogu oscilacije po tom pitanju, bas iz gore navedenih razloga, posto znam sta i kako radim..

klaun8:
ja fkt nisam nikad imao probeleme s erekcijom..ni zadrzavanjem..ma nicim...

nek tocno mi se to desava,kako je i milos rekeo.."stol ti izgleda zenstveno"...i to s cistog mira,neznam dal je psihicki il nest... al ja sam valjda jedan od rijetkih,koji nema problema s estro il bilo cim..osim tim.. sto je ono,nekad nepodnosljivo...

granice sexy svega se pomaknu tolko,da se nekad pitam... koji mi je k...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: klaun8  April 23, 2020, 08:13:04 posle podne ---ja fkt nisam nikad imao probeleme s erekcijom..ni zadrzavanjem..ma nicim...

nek tocno mi se to desava,kako je i milos rekeo.."stol ti izgleda zenstveno"...i to s cistog mira,neznam dal je psihicki il nest... al ja sam valjda jedan od rijetkih,koji nema problema s estro il bilo cim..osim tim.. sto je ono,nekad nepodnosljivo...

granice sexy svega se pomaknu tolko,da se nekad pitam... koji mi je k...

--- Kraj citata ---

keep"t simple...;)

Pirat:

--- Citat ---granice sexy svega se pomaknu tolko,da se nekad pitam...
--- Kraj citata ---

mozda otkrijes da si peder... :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju