Ostalo > Offtopic
Andrej Ćejić, buducnost bodibildinga
Luka Šćepanović:
Nema ovo veze ni sa kurom ni sa njegovim godinama. I ja sam bio u njegovim godinama pa nisam imao ovakve ispade. Momak iskreno mislim da treba da posjetis psihologa. Nije sramota jer mislim da ovo vuce neke duboke korjene.
Pirat:
povrsinski je to... da su makar neki razlozi... obican bezobrazluk, nevaspitanje
Stevan Čerubdžić:
Imao je slicne ispade i sa Pedjom i sa jos par clanova zato smo ga i banovali 4 ili 5 puta.
Klasican primer neznanja i nerada misleci da ce hemija da rekompenzuje los izgled tela uzrokovan sa gore 2 navedena.
Sa 19 godina da pominjes termine 1gr depoa, i hcg. Sta ce onda sa 30 biti, sa 35. Ziveces na lekovima...zaprepascujuce.
pseudomonas:
Kakvih sve ima.Što je najgore ići će kako je zamislio, a rečeno mu je da nema veze s mozgom.Umesto da je iskoristiio da nauči nešto ovde, pa da ispravi - jok! Mlada usijana glava koja sve zna, a uživo ovo ne bi smeo nikada da ti kaže.Klasično puštanje muda preko neta.Ti možeš da mu vidiš IP, znači mogao bi da ga prijaviš.E sad, kapiram da nemaš vremena da se bakćeš sa ovakvima, mada za ovo psovanje majke je i zaslužio. Sud jedva čeka nekog da lupi po ušima,a likovima kao što je on to i treba da bi se opametili.
Pirat:
kazna 3 somica ea za pretnje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju