Ostalo > Offtopic

Andrej Ćejić, buducnost bodibildinga

<< < (2/11) > >>

Pirat:
cini mi se da on misli da ti zivis u BG-u... ovakve direktne pretnje su krivicno delo, definisane zakonom, za koje postoji sankcija...

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pirat  Jun 27, 2020, 02:30:09 posle podne ---cini mi se da on misli da ti zivis u BG-u... ovakve direktne pretnje su krivicno delo, definisane zakonom, za koje postoji sankcija...

--- Kraj citata ---
Pa da nije bas mnogo bistar decko, al dobro necemo toliko zameriti.
Najjace mi je sto me je blokirao na fb a ovde mi preti sa na forumu hahaha, ja sam mislio da ljudi na gramu depoa imaju bar malo muda sto se kaze.
Imam ja ovakvih trolova na dnevnom nivou, tacno bi trebalo da pocnem da ih sortiram jer mi je jedan klijent jako dobar advokat, jednog po jednog na sud pa da vidimo dal bi i tamo bili tako reciti :D

Pirat:
pa ... niko nije duzan da trpi pretnje, pretnja je definisana kao potencijalni zlocin...  uvrede i djene djene, ali ovaj deo sa seksualnim opstenjem sa majkama (edipovski kompleks), i slanje ljudi... on ima i ljude jbt, ti ljudi rade za njega, jel im uplacuje socijalno i zdravstveno ? jel ih testirao na covid19 sada tokom ove krize? mnogo ishitreni potezi...

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pirat  Jun 27, 2020, 02:47:38 posle podne ---pa ... niko nije duzan da trpi pretnje, pretnja je definisana kao potencijalni zlocin...  uvrede i djene djene, ali ovaj deo sa seksualnim opstenjem sa majkama (edipovski kompleks), i slanje ljudi... on ima i ljude jbt, ti ljudi rade za njega, jel im uplacuje socijalno i zdravstveno ? jel ih testirao na covid19 sada tokom ove krize? mnogo ishitreni potezi...

--- Kraj citata ---
Hahahaha nadam se da jeste, jer bi lako mogli da se okrenu protiv gazde 😅

Fabio Capello:
Očigledno hemija nije za svakoga.  Ovakve gluposti, uvrede , nemam komentar. Treba biti takav, da na svako pitanje vezano za ciklus, ostaviš broj žiro računa . Pa neka lepo plate, svaki savet.  Hoće da se igraju sa lekovima, još da im drugi sastavi kuru, i to za džabe.  I kada dobiju taj besplatan savet, ljute se.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju