Ostalo > Offtopic

Darko -_- mršavljenje

<< < (10/12) > >>

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Darko-_-  Februar 13, 2022, 08:45:42 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 13, 2022, 08:45:04 posle podne ---
--- Citat: Darko-_-  Februar 13, 2022, 08:35:14 posle podne ---Ne vidim nigdje opciju za brisanje profila, tako da ajd vi to uradite jer idete mi na kurac, pusite mi kurac i jebem vam mater.

--- Kraj citata ---
Sto bi se brisalo, vidis kako lepo komuniciramo, svasta moze da se nauci iz ove teme hahahah

--- Kraj citata ---

Jebem ti mater

--- Kraj citata ---
😅😅😅
ides u sticky deo foruma bajo

Pirat:
Covek zaboravlja, internet ne, tvoje (ne) ponasanje je odlika bezobrazluka, arogantnosti i nevaspitanosti. Tako da tvoji tragovi (da citiram velikog Njegosa) koji " smrde necovjestvom", ostaju ovde za vjek vjekova ili dok ne padne server  ;D
Mi btw ne pusimo skinny penise, tako da na tvoju zalost ne mozemo prihvatiti seksualnu ponudu... Mozda bi mogao da pokusas kod svoje mame, jer je na osnovu drugog dela tvog posta, Edipovski kompleks ocigledan.
Sve najbolje sa supicama i salcetom, budi konstantan i dalje.

Stevan Steroidi i opadanje kose tips:
Jebem i tebi mater

Stevan Čerubdžić:
Jel bi se tako bahatio da nas sretnes negde u Banjaluci, Mrkonjicu? Dal bi iste reci ponovio? :D

Pirat:
E moj Darko, moras da proveris hormonalni status, test, estrogen, prolaktin... Skinny fat, losa dijeta, seksualni porivi ka babama... Ko zna sta se tu sve krije jos, mozda si postao i non binary osoba, pa je lakse da krenes sa estrogenom nego testom... Pored svih uvreda, mi pokusavamo da ti pomognemo jbg. Mozda i mi gresimo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju