Ostalo > Offtopic
Moja ishrana
oldschool:
Sad mi zao pare sto sam dao onom da mi sastave dijetu.
A da zamenim majonezom sa 100 gr oraha na dnevno nivo 600kcal+ jel ovo ok?
I umesto 300 gr belog mesa da unosim 500 gr belog mesa na dnevno nivo ?
UH da svedem na 0. hleb izbaciti jesti Ovesne Pahuljice i ove Musli?
sta mislite jel bi bilo ovo ok evo jedan dorucak kako bi izgledao
------
200 gr pilece mesa = 40 gr protein
neka salata + 50 gr oraha + moze i 2-3 jajeta to su + 21gr protein (ako ih je po 7 gr proteina)
Pa onda rucak
200 gr pilece meso + 250 gr musli
Pa Vecera
200 gr pilece meso + 100-150 gr musli
50 gr oraha
:)
Pirat:
--- Citat: oldschool Maj 10, 2022, 06:33:31 posle podne ---Sad mi zao pare sto sam dao onom da mi sastave dijetu.
--- Kraj citata ---
nakon 213 poruka na forumu ti kacis Majovita dijetu... samar si vec dobio sto si platio za tako nesto. Eto to je zapravo trend koji se provlaci i pravac gde to vodi... da li si mu dao po brejkovanju dajet deficit-a koriscenjem spektralne analize majoneznih lipida, u vremenu poluraspada svinjskog fileta ili si se refeedovao ugljo-vodonicnim spejsX molekulima, moluekurzirovao se, pitaj lifecoach-a o isprozivaj ga dobro ako ne razume neki termin. Nije se updatovao...
oldschool:
--- Citat: pirat Maj 10, 2022, 07:02:58 posle podne ---
--- Citat: oldschool Maj 10, 2022, 06:33:31 posle podne ---Sad mi zao pare sto sam dao onom da mi sastave dijetu.
--- Kraj citata ---
nakon 213 poruka na forumu ti kacis Majovita dijetu... samar si vec dobio sto si platio za tako nesto. Eto to je zapravo trend koji se provlaci i pravac gde to vodi... da li si mu dao po brejkovanju dajet deficit-a koriscenjem spektralne analize majoneznih lipida, u vremenu poluraspada svinjskog fileta ili si se refeedovao ugljo-vodonicnim spejsX molekulima, moluekurzirovao se, pitaj lifecoach-a o isprozivaj ga dobro ako ne razume neki termin. Nije se updatovao...
--- Kraj citata ---
Jel bi mogao organizam da apsorbira 40 gr protein u jednom obroku recimo od piletine ?
Pojem 200-300 gr ( 40-50 gr proteina) u jednom obroku?
da ne bude samo dzaba jeo toliki obrok ?
Planiram odvojiti negde oko 22-24 kg piletine da se snabdem na mesecnom nivou sa proteinima.
Stevan Čerubdžić:
Koja si ti legenda...200+ poruka jbt
Pirat:
--- Citat: oldschool Maj 12, 2022, 11:25:31 posle podne ---
--- Citat: pirat Maj 10, 2022, 07:02:58 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jel bi mogao organizam da apsorbira 40 gr protein u jednom obroku recimo od piletine ?
Pojem 200-300 gr ( 40-50 gr proteina) u jednom obroku?
da ne bude samo dzaba jeo toliki obrok ?
Planiram odvojiti negde oko 22-24 kg piletine da se snabdem na mesecnom nivou sa proteinima.
--- Kraj citata ---
gde mislis nabaviti toliko piletine?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju