Ostalo > Offtopic
Moja ishrana
Pirat:
Vecina tih putera su krcati dekstrozom, tako da...
oldschool:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Jun 30, 2022, 01:01:16 pre podne ---
--- Citat: oldschool Jun 29, 2022, 10:32:12 posle podne ---
--- Citat: Fabio Capello Jun 29, 2022, 09:38:40 posle podne ---Stvarno jedeš 200g Kikiriki putera dnevno?
--- Kraj citata ---
Da a sto ne bi s obzirom da nemam uh i na fazi defka moram povecati masti s odnosom na proteinom u suprotnom ce Insulin da se samo poveca a stime se sprecava topljenje mastiju :DDD.
--- Kraj citata ---
Tako je, a sa tim puterom uneses 3000 kalorija iz smeca al bitno da ne skace insulin, odlicna logika
--- Kraj citata ---
Ok, zamenio sam puterom sa bademom jedino sada sto me buni je sledece:
- Posto i u bademima ima protein, jutros sam jeo 130-150 gr pastrmke sa 30 gr badema. E sad ima tu malo vise proteina na odnosu sa Mastima, dali bi mi napravio problem sa insulinom ili je sve ok sa ovim?
Izbacio sam hleb totalno, 0 uh, zelim da drzim negde oko 150-160 gr protein i dali bi trebalo i masti da budu 150-160 gr iz badema recimo ?
To bi negde doslo oko 200-300 gr badema na dnevno nivo u odnosu na proteine koje moram uneti ?
I ako bude malo vise proteina od mastiju dali se insulin povecava tada, posto i u bademima ima protein koliko sam pogledao tabliu?
BOGISHA:
Šta si zapeo za INSULIN, ko da je to babaroga neka, čega se plašiš? Kakvo ti je znanje iz te oblasti pošto vidim da slabo sklapaš kockice?
oldschool:
--- Citat: BOGISHA Jun 30, 2022, 01:22:38 posle podne ---Šta si zapeo za INSULIN, ko da je to babaroga neka, čega se plašiš? Kakvo ti je znanje iz te oblasti pošto vidim da slabo sklapaš kockice?
--- Kraj citata ---
--- Citat: BOGISHA Jun 30, 2022, 01:22:38 posle podne ---Šta si zapeo za INSULIN, ko da je to babaroga neka, čega se plašiš? Kakvo ti je znanje iz te oblasti pošto vidim da slabo sklapaš kockice?
--- Kraj citata ---
Ovako cilj mi je da izgubim vise mastih jer hocu trenutno na defke da se malo ocistim viska a kasnije krenuti na masi sa sredjenom ishranom normalno.
I takodje da sredim hormonalan odziv da bih mogao i napraviti misicnu masu i defku.
A time mislim da ne bih uspeo ukoliko je INSULIN povishen,mozda gresim ali tako je ovaj rekao iz muskulture sad kolko je to tacno neznam. Savetuje me da radim odmoru medju serijama 30 sek umesto 1 minutu ili 2 da bih imao veci hormonalan odziv, jel ovo tacno?
2) Imate vi vise iskustva od mene pa sad bih svaki savet poslusao jer vidim da dosad slusajuci moje ego nista nisam uradio sto se tice skidanje glupavog sala sa trbusnjake.
3) jel bolje praviti pauzu izmedju serija 30 sek ili 1-2 minutu sa vecem opterecenjem. Jer kad god da pravim pauze sa 30 sek sledecu seriju sve teze i teze odradim vezbe recimo za grudi. Dok kad radim sa odmorom 1-2min primer na pek-dek masinu radim 10 serija sa 66 kg opterecenjem. negde reps mi je od 7 - 10.
Dali bih imao bolji hormonalan odziv ako pravim pauze samo 30sek i raditi do otkaza ili ne?
Ili praviti 30 sek pauze samo kod trbusnjaci dok ostale vezbe biceps, triceps, grudi, ledja noge odmaram 1-2 min medju serija?
PS: I da bili ste u pravu sto se tice putera od kikirikia da nije resenje za zdravih masti jer ima u njemu 10-12 gr secera na 100 gr :O sad sam bas citao na kutiju
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Maj 13, 2022, 12:38:36 pre podne ---Koja si ti legenda...200+ poruka jbt
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju