Maj 18, 2025, 12:43:57 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.555 poruka u 18.779 tema - 21.009 članova - Poslednji član: Maxbod
X3MShop banner

Autor Tema: Kvrgica kraj bradavice !  (Pročitano 95 puta)

Na mreži crnajasmina

• Član
  • *
Kvrgica kraj bradavice !
« poslato: Maj 17, 2025, 08:15:41 posle podne »
Pozdrav svima. Prije 2 godine sam operirao gyno (prolaktinom zakačen) nakon toga isla je kura test 500 primo 200 i tbol 50 . Nisam imala nikakav problem sa estrogenom ni s čim sličnim.
Trenutno sam na kuri test 500 primo 200 i Anavar 40 i nakon mjeseca dana točno mi se pojavila neka kvrgica koja je čak i bolna i veličine je te točke koju sam označio na bradavici (tu se i nalazi di je označeno) . Pitanje je jel trebam brinuti jer sam to tek jucer skuzio a nalaze mogu tek sljedeci tjedan napraviti, a pri ruci imam arimidex i klomifen.
Pa eto ako ima netko šta bi bilo dobro napisati jer mi je čudna malo i pozicija a na lijevoj strani nista ne osjećam . U početku kure nisam ništa osjećao u bradavicama tek posljednjih možda 7/8 dana ali ono povremeno i kratkotrajno isto kao svaki put u početku kure.

Na mreži crnajasmina

• Član
  • *
Odg: Kvrgica kraj bradavice !
« Odgovor #1 poslato: Maj 17, 2025, 08:16:51 posle podne »
Ne mogu ucitati slike pa su tu u dadoteci pod imenom Compressed

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: danas u 12:04:41 pre podne »
uff klasican gino ispod areole... moras uraditi nalaze, ne samo prolaktin nego i estradiol, test, a i ne bi bilo lose shgb, lh/fsh s obzirom da ti nisu ovo prve avanture, pogotovo ako nisi gledao stanje pre kure... To su sve sada sigurno poremecene ref. vrednosti ali nije na odmet da vidis koliko... Izmedju ostalog da bi znao i sta dalje da radis i kakav pct da pravis itd. Sve najbolje i da to sto pre sredis.
« Poslednja izmena: danas u 12:20:36 pre podne Pirat »

Na mreži crnajasmina

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: danas u 09:36:27 pre podne »
Hvala na odgovori . Napravio  sam prije detaljnu analizu i sve je bilo u referenti, Anavar mi je dosta nastetio , lose se osjecam na njemu glava mi trni i los film i stres i svasta nesto mozda je i dbol unutra zapravo ne znam jer nisam nikad slicno nista dozivio sa oralima ( u negativnom smislu )
Da te pitam ima li koja pozitivna strana price, jel se ovo moze jos spasiti ili ?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: danas u 09:46:14 pre podne »
Pozdrav svima. Prije 2 godine sam operirao gyno (prolaktinom zakačen) nakon toga isla je kura test 500 primo 200 i tbol 50 . Nisam imala nikakav problem sa estrogenom ni s čim sličnim.
Trenutno sam na kuri test 500 primo 200 i Anavar 40 i nakon mjeseca dana točno mi se pojavila neka kvrgica koja je čak i bolna i veličine je te točke koju sam označio na bradavici (tu se i nalazi di je označeno) . Pitanje je jel trebam brinuti jer sam to tek jucer skuzio a nalaze mogu tek sljedeci tjedan napraviti, a pri ruci imam arimidex i klomifen.
Pa eto ako ima netko šta bi bilo dobro napisati jer mi je čudna malo i pozicija a na lijevoj strani nista ne osjećam . U početku kure nisam ništa osjećao u bradavicama tek posljednjih možda 7/8 dana ali ono povremeno i kratkotrajno isto kao svaki put u početku kure.

pa evo ja bih vol"o da napisem nesto.

Ne mogu da ukapiram bilo koga, a da je imao operaciju bilo koje vrste ( a istu je prouzrokovao sam sa bilo kojim spoljnim faktorom) i da taj covek nakon svega toga, radi ponovo i isto???

Ja to ne razumem i ne mogu da shvatim koliki nivo ne znam cega u glavi mora da bude da covek ima toliku zelju za auto/destrukcijom!!

Covece...jednom si isao pod noz zbog LEKOVA
i ti poonovo sada radis to isto!!! ZASTO? Da bi izgledao lepse u ogledlu???

uzas

Van mreže Pirat

« Odgovor #5 poslato: danas u 09:51:50 pre podne »
konsultuj se sa nekim endo, ali uradi to sto brze...  Ljudi ne vole da idu kod endokrinologa jer se plase osude. Inace svi oni jako dobro znaju sta je najbolje ciniti u tim situacijama i koji lek i pre svega koje doze itd itd... Iznenadio bi se koliko bildera ide i trazi savete ;D tako da pravac doca...

Ali da, slazem se sa Pedjom, ti ocigledno ne tolerises dobro hemiju... To sto si nasvirao prolaktin nije dobro, ne samo zbog gino... To bi trebalo bataliti.

Na mreži crnajasmina

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: danas u 10:03:25 pre podne »
Zivi se takav zivot, tako se i ja cudim ovima sta su gori od mene. Ne pravdam se i ne smatram da je to u redu ali ne znam sta da kazem drugo .
Sad je takva sotuacija i preostaje mi trenutno Potrudit cu se da spasim to pa cu dalje vidit sta i kako .

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: danas u 10:42:15 pre podne »
Citat
Inace svi oni jako dobro znaju sta je najbolje ciniti

znaju moj qc
kako da znaju sta da rade, kada ne znaju od cega je
sve i da im kaze, oni to ne mogu da dobace jer ih ne intersuje

i glavno: TO NIJE ENDOK problem! To nema veze sa hormonima niti sa bilo cim. Naravno, govorim o hormonalnom poremacaju izazavnim spoljnim faktorima

Van mreže Pirat

« Odgovor #8 poslato: danas u 11:46:26 pre podne »
Zivi se takav zivot, tako se i ja cudim ovima sta su gori od mene. Ne pravdam se i ne smatram da je to u redu ali ne znam sta da kazem drugo .
Sad je takva sotuacija i preostaje mi trenutno Potrudit cu se da spasim to pa cu dalje vidit sta i kako .

Malo intimno pitanje :) , ali jesi razmislio nekad iskreno sa sobom zbog cega to radis? Mislim nije sramota reci, evo iskreno ima sigurno 1000 puta da sam i sam pomislio na takve precice, poslednji put jer sam shvatio koliko "father time", utice i koliko mi je sve teze i teze da ne samo postignem nego i odrzavam odredjen izgled, koliko to zahteva sve vece zrtve i koliko bi lakse sve islo na hemari. Udare svakako i kompleksi ali i znatizelja, kad pogotovo svi oko tebe ciklusaju. Al nekako uvek prevagne da zdravlje nema cenu. Mislim nije da moralisem, nego deluje mi da dosta vas u to ulazi a da nije sagledalo dobro sve uglove i pros i cons stvari. Sta dobijas a sta potencijalno gubis i koliko je bitno to sto mozes da dobijes/izgubis. Sta znam, neka moja dva centa na tu temu pa razmisli.

Na mreži crnajasmina

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: danas u 12:00:31 posle podne »
Pa dobro ja sam trenutno u toj prolaznoj fazi, a ucim se provjereno na svojim greskama. Tako da je takav put svega. Svjestan sam ja nisam glup samo riskiram u zivotu sa svim pa tako i sa tim .  mozda tako cu i ja pricati tako  za nekoliko godina ljudima sta budu na mjestu gdje sam ja sada.  Da sam drugaciji karakter nebi to nista onda ni uzimao niti bio ovdje u ovoj kategoriji steroidi na forumu vec bi bio tamo u zdravlje i nutricionizam . Tako da suvisno je sve pricati mislim da mozes sam sve zakljuciti isto kao sta i ja mogu . Ponavljam ne pravdam se i zahvalan sam sta zelite dobro ali trenutno mi jecprioritet rijesit problem i onda dalje ja mogu uz cijenu placenu gledati sta i kako dalje . Al hvala svakako uvijek odgovorite na bilo koji post. Respect

Van mreže Pirat

« Odgovor #10 poslato: danas u 12:11:39 posle podne »
Samo sam bio radoznao da razumem tvoj nacin razmisljanja, nista vise. Koliko sam skapirao, volis taj stil zivota – adrenalin, rizik i sve sto ide uz to, i to je potpuno u redu. Nisam imao nameru da te osudjujem. Pomenuo sam samo jednu cinjenicnu stvar – da se kod nekih ljudi hemija (kao i svaki drugi lek) moze ispoljiti sa vise nuspojava... jbg takva genetika.