Maj 18, 2025, 08:29:23 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.547 poruka u 18.779 tema - 21.009 članova - Poslednji član: Maxbod
X3MShop banner

Autor Tema: Kvrgica kraj bradavice !  (Pročitano 46 puta)

Van mreže crnajasmina

• Član
  • *
Kvrgica kraj bradavice !
« poslato: Maj 17, 2025, 08:15:41 posle podne »
Pozdrav svima. Prije 2 godine sam operirao gyno (prolaktinom zakačen) nakon toga isla je kura test 500 primo 200 i tbol 50 . Nisam imala nikakav problem sa estrogenom ni s čim sličnim.
Trenutno sam na kuri test 500 primo 200 i Anavar 40 i nakon mjeseca dana točno mi se pojavila neka kvrgica koja je čak i bolna i veličine je te točke koju sam označio na bradavici (tu se i nalazi di je označeno) . Pitanje je jel trebam brinuti jer sam to tek jucer skuzio a nalaze mogu tek sljedeci tjedan napraviti, a pri ruci imam arimidex i klomifen.
Pa eto ako ima netko šta bi bilo dobro napisati jer mi je čudna malo i pozicija a na lijevoj strani nista ne osjećam . U početku kure nisam ništa osjećao u bradavicama tek posljednjih možda 7/8 dana ali ono povremeno i kratkotrajno isto kao svaki put u početku kure.

Van mreže crnajasmina

• Član
  • *
Odg: Kvrgica kraj bradavice !
« Odgovor #1 poslato: Maj 17, 2025, 08:16:51 posle podne »
Ne mogu ucitati slike pa su tu u dadoteci pod imenom Compressed

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Kvrgica kraj bradavice !
« Odgovor #2 poslato: danas u 12:04:41 pre podne »
uff klasican gino ispod areole... moras uraditi nalaze, ne samo prolaktin nego i estradiol, test, a i ne bi bilo lose shgb, lh/fsh s obzirom da ti nisu ovo prve avanture, pogotovo ako nisi gledao stanje pre kure... To su sve sada sigurno poremecene ref. vrednosti ali nije na odmet da vidis koliko... Izmedju ostalog da bi znao i sta dalje da radis i kakav pct da pravis itd. Sve najbolje i da to sto pre sredis.
« Poslednja izmena: danas u 12:20:36 pre podne Pirat »