Multimedia > Slike/Muškarci
Milos i Ronnie
Dule_Madzarovic:
U mom slucaju stvar je fenomenalna, No Explode + Nitrix + Cellmass koristim za vreme pauze, u tom periodu ne gubim na snagi niti na obimu, cak naprotiv, napredujem. Istina je, da je skupo, a moj sponzor GENSAN je i uvounik, tako da robe ima. Ljudima, kojim sam to preporucio, isto hvale proizvode.
dadochicago:
akoo to sve uzimas svaka ti cast Dule i sam znas koliko je BsN Expencive Ja sam Jedno Vreme uzimao sva tri produkta na kraju meseca nigde para Ja defetivno ima vec dve godine nisam stao No explode da mi pump exergy >sto se tice Serbije ima nacina da se uvaze ovaj linija produkata u Serbiju Bice nest samo polako:)
Dule_Madzarovic:
Istina je da je skupo, pogotovo kad uzimas sva tri proizvoda. Nikada nikome ne preporucujem nesto, a da ja nisam sam probao i uverio se, proizvodi djeluju. Eto bas sam trenutno na BSN, ujutru sam radio prednji deo noge. Snaga i pump fenomenalan. I sta se desili ?
Radim ti ja Leg Press sa nekih 400 kg, na pola serije prilazi tip sa torbama i kesama i pita :"....dobar dan sefe......jel treba neke carape......" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Radi se o tipu, koji naidje dva put godisnje - prodaje carape, znas ono 5 kom za 4 eur.......hahahahhaha.
Ja zavrsim seriju, izadjem iz masine, i ozbiljnim tonom pitam tipa, "....da nemas mozda one zimske pletene.....???" :lol: :lol: :lol:
Corey:
brate ne verujem koji kralj hahahaha jel moguće da lik tek tako uđe i valja čarape :lol:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@Dule_Madzarovic
Pardon na uletu vidim da ima više tih proizvoda, pa možete navest koji su to proizvodi po imenu jer vidim da ta firma ima dosta proizvoda? Hvala...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju