Ostalo > Offtopic
Kako ljudi gledaju na profi bodibildere
dadochicago:
To jete imao sam i ja par nasih kazu skini se sa hemije (misleci na Whey)
Ljudi jednostavno nemaju pojima
A hoce u sve da se petljaju
KasperskY:
Moje neko zapazanje je sledece:Ljudi kada vide bildere na slikama govore sve najgore ali kada ih vide uzivo mislim da je skroz drugacije.Ipak gledaju na to sa nekim divljenjem! A uz to divljenje ide i obavezna recenica "Da nije malo preterao"!?
Mislim da svako ko vidi profi bildera uzivo ne moze da ostane ravnodusan ma sta drugo pricao!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BORIS ---Moje neko zapazanje je sledece:Ljudi kada vide bildere na slikama govore sve najgore ali kada ih vide uzivo mislim da je skroz drugacije.Ipak gledaju na to sa nekim divljenjem! A uz to divljenje ide i obavezna recenica "Da nije malo preterao"!?
Mislim da svako ko vidi profi bildera uzivo ne moze da ostane ravnodusan ma sta drugo pricao!
--- Kraj citata ---
..bravo
IFBBPro:
--- Citat: Markoni ---ma u Srbiji js misle da je whey steroid , evo ja druga nagovarao da pocne da uzima whey a on me pitam da li ce posle postati zavisan odnosno sta cemu se desiti kada prestane da ga uzima , e kada sam cuo komirao sam se :evil:
--- Kraj citata ---
Meni je prijatelj prije jedno godinu dana kada sam mu pokazao kantu whey proteina rekao da ce mi se od toga smanjiti kita. I da necu moci imati djece. Bio je ozbiljan. Majke mi. Ziva istina. Znaci nije samo Srbija u pitanju, i Bosna je.. :) vjerovatno cijeli Balkan.. ja tada nisam znao sta da mu odgovorim je li mi vjerujete.. ostao sam bez rijeci..
Dok je npr. u Americi druga prica.. tamo proteine koriste u kolacima.. itd itd...
Ma mi smo svi seljaci :twisted: :twisted: izuzev nas bodibildera hahaha :lol: :lol:
dadochicago:
Slusaj sto se tice Balkana i nacina zivota vecina nasih ljudi je neobrazovana sto se tice ishrane ne samo za bodibildere nego u opste
Naravo ima ljudi sto se razumije ali to su pojedinci
Znam Par ljudi ovde najede se dvna tanjira pasulja i odma na trening
Samo mi usmrdi teretanu :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju