Ostalo > Offtopic
Kako ljudi gledaju na profi bodibildere
Markoni:
--- Citat: witch ---
--- Citat: PlazmaKeks ---
--- Citat: Ogi. ---
--- Citat: Spartacus ---Da je meni bilo trenirati vaterpolo, to mi je zivotna zelja a ostat ce najvjerovatnije ne ispunjena :cry:
--- Kraj citata ---
Ubedljivo najbolji sport koji postoji, najzdraviji i najbolje razvija telo. Pogledajte kakve su zivotinje vaterpolisti... po dimenzijama su dosta bliski bilderima... ali ne svi... u svakom slucaju, zene najvise svrsavaju upravo za ovim sportistima....
--- Kraj citata ---
ako cemo vec o sportistima i gradji pricamo onda su ubedljivo,ali ubedljivo najbolje gradjeni sprinteri na 100m...
i koje to zene svrsavaju po vaterpolistima...ajde navedi mi jednog vaterposlistu na koga se zene vise loze nego na npr Bekama...
--- Kraj citata ---
Woooow sprinteri na 100m!!!! veruj mi, njih kad gledam, dok se pripremaju za trku, samo se oblizujem ;) hahahhahahah. Stvarno su FENOMENALNO gradjeni, crnci pogotovo.
A sto se tice Bekama, eto ja sam jedna od onih (retkih) koja se ne lozi na tipove poput Bekama. Jednostavno, ne volim tipove koji provode vise vremena od mene u kupatilu i pred ogledalom. No, to je vec stvar ukusa.
--- Kraj citata ---
kako nisi evo pomenula si ovde
Tanja U.:
Pomenuo ga je neko PRE MENE.
MARKONI CITAAAAAAAAJ PAAAAZLJIIIIVOOOOO
Markoni:
pa ti si rekla da ga nisi pomenula a ne da ga je neko pre tebe pomenuo
Tanja U.:
Markoni, definitivno mi je ispod nivoa dalje se sa tobom raspravljati na ovu temu.
Markoni:
pa sta ti je sada pomenula si bekama i ja sam to procitao i po meni je bilo u negativnom kontekstu i ja sam to prokomentarisao , i sada sta pricas o kakvim nivoima , sada zato sto sam ja pronasao da si ga pomenula ja sam ispod tvog nivoa , ne razumem
napisala si :
A sto se tice Bekama, eto ja sam jedna od onih (retkih) koja se ne lozi na tipove poput Bekama. Jednostavno, ne volim tipove koji provode vise vremena od mene u kupatilu i pred ogledalom. No, to je vec stvar ukusa.
a ti kazes da nisi pomenula , a to sto ga je neko drugi pomenuo to je druga prica , ja sam rekao da si ga ti pomenula a ti si rekla da nije tako i da pazljivije citam a ja sam nasao tvoj post gde tacno pise ime Bekam , znaci pomenula si ga .
i sada sam ja ispod tvog nivoa zato sto sam ja upravu i sto sam nasao mesto gde si ga pomenula , kako sada to odjednom
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju