Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

<< < (20/27) > >>

ant2ant:

--- Citat: IFBBPro ---
--- Citat: ant2ant ---
--- Citat: IFBBPro ---Kada smo vec kod drugih sportista i njihove gradje.. Mariusz Pudzianowski is the king. Nije daleko od bodybuilding gradje.
--- Kraj citata ---

heh Mariusz Pudzianowski je strong man takmicar sto ti dodje skoro isto sto i bodybuilder.  :D znaci tretana je njegov dom ,kao sto je i za skoro sve ostale sportiste naravno sa nekim izuzecima sah, pikado... mada bi i njima dobro dosla  :P
--- Kraj citata ---

Kako mislis da to dodje isto kao bodybuilding? Pa pogledaj ostale takmicare, nema sanse da bi se igdje mogli i plasirati na bilo koje takmicenje u bodybuildingu, a i oni vise u teretani.
--- Kraj citata ---

Pa ako je neki sport usko vezan sa bodybuildingom a to su onda power lifting i Strongest man takmicenja e sad sto svim takmicarima definicija nije jaca strana,  :D  to su odlike sporta gde visak kalorija dobro dodje

sasacg:
stole,lepo si ovo rekao,mogla bi dobra studija da se napravi na osnovu ovog texta :D :lol:

MotornaTestera:
Ma ja bildujem samo zato sto sam iskompleksiran i hocu da budem veliki pa da ubijam ljude i zivotinje golim rukama kao Mas Oyama.

IFBBPro:

--- Citat: MotornaTestera ---Ma ja bildujem samo zato sto sam iskompleksiran i hocu da budem veliki pa da ubijam ljude i zivotinje golim rukama kao Mas Oyama.
--- Kraj citata ---

Ovdje ima bolesnih tipova
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: :twisted:  8)  :lol:  :wink:

Tanja U.:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: witch ---Ja se izvinjavam ... ali otkud prica o Bekamu na ovom forumu? ;)
--- Kraj citata ---

pa i ti si ga pomenula  :wink:
--- Kraj citata ---

Nece biti Markoni. Bilo bi pozeljno zaista da od sada pocnes malo pazljivije da citas ono sto se pise.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju