Ostalo > Offtopic
Kako ljudi gledaju na profi bodibildere
LDusan:
Mozda cu malo da odem u offtopic, ali primetio sam da na stranim forumima apsolutno svi (sigurno 95 %) ljudi zele da postanu ogromni i ucinice sve za to, a kod nas uglavnom kazu "Hocu da se malo zategnem, da skinem stomak, ali nista previse". Ne znam, mozda je to neki od indikatora stepena socijalnog razvoja ljudi.
Big_Rasha:
--- Citat: doktor83 ---Sta da kazem...slazem se sa Ogijem.Pazi,covek ima svoje misljenje,i sad znaci cim se ono razlikuje od tvog onda nije u redu,jel ?
--- Kraj citata ---
DABOME :twisted: :twisted: :twisted:
Big_Rasha:
--- Citat: doktor83 ---
--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: doktor83 ---Sta da kazem...slazem se sa Ogijem.Pazi,covek ima svoje misljenje,i sad znaci cim se ono razlikuje od tvog onda nije u redu,jel ?
--- Kraj citata ---
DABOME :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
Pa cim se razlikuje od mog nije u redu!!! Znaci preso si na moju stranu? :twisted: :twisted: :twisted:
DingDong:
Jok ja :twisted:
Ogi.:
--- Citat: Spartacus ---Da je meni bilo trenirati vaterpolo, to mi je zivotna zelja a ostat ce najvjerovatnije ne ispunjena :cry:
--- Kraj citata ---
Ubedljivo najbolji sport koji postoji, najzdraviji i najbolje razvija telo. Pogledajte kakve su zivotinje vaterpolisti... po dimenzijama su dosta bliski bilderima... ali ne svi... u svakom slucaju, zene najvise svrsavaju upravo za ovim sportistima....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju