Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

<< < (10/27) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ogi. ---
--- Citat: Spartacus ---Da je meni bilo trenirati vaterpolo, to mi je zivotna zelja a ostat ce najvjerovatnije ne ispunjena :cry:
--- Kraj citata ---

Ubedljivo najbolji sport koji postoji, najzdraviji i najbolje razvija telo. Pogledajte kakve su zivotinje vaterpolisti... po dimenzijama su dosta bliski bilderima... ali ne svi... u svakom slucaju, zene najvise svrsavaju upravo za ovim sportistima....
--- Kraj citata ---
..PA MOGU OEN DA SVRSE I SA NEKIM TRAKOSTISOM AKO JE TO SAMO CILJ..HA??..STA TI MISLIS

Tanja U.:
Ljudi zaziru od svega sto nije u nekim 'njihovim' kalupima i merama (nebitno o cemu se radi). Kombinacija straha (od nepoznatog), neznanja, itd zajedno sa jednom finom dozom netolerancije svasta moze da uradi ;) Cim si drugaciji, automatski "ne valjas" i svi te gledaju kao da imas rogove na glavi ;) Naravno, u sebi misle ko zna sta. Od onog "wooow, super" pa sve do "nikad ne bih htio/htela tako da izgledam". U prevodu, o ukusima se ne raspravlja. Neka svako radi sta hoce i voli. A jos ako ima talenat za to nesto, fenomenalno :)

Plazma_King:

--- Citat: Ogi. ---
--- Citat: Spartacus ---Da je meni bilo trenirati vaterpolo, to mi je zivotna zelja a ostat ce najvjerovatnije ne ispunjena :cry:
--- Kraj citata ---

Ubedljivo najbolji sport koji postoji, najzdraviji i najbolje razvija telo. Pogledajte kakve su zivotinje vaterpolisti... po dimenzijama su dosta bliski bilderima... ali ne svi... u svakom slucaju, zene najvise svrsavaju upravo za ovim sportistima....
--- Kraj citata ---

ma daj bre...vecina vaterpolista je bas bezveze gradjena...ma ni u kom segmentu se ne mogu porediti sa bodibilderima...jedno 90% vaterpolista su bas zesce zaliveni,osim toga sto izgledaju ko grmelji ne vidi im se ni jedan misic...to je gradja bliska drvosecama...

ako cemo vec o sportistima i gradji pricamo onda su ubedljivo,ali ubedljivo najbolje gradjeni sprinteri na 100m...

i koje to zene svrsavaju po vaterpolistima...ajde navedi mi jednog vaterposlistu na koga se zene vise loze nego na npr Bekama...

t1000:

--- Citat: PlazmaKeks ---ako cemo vec o sportistima i gradji pricamo onda su ubedljivo,ali ubedljivo najbolje gradjeni sprinteri na 100m...

--- Kraj citata ---

To jeste...Ali tek oni su pod zescom hemijom-mislim,,sto se gradje tice zmajevi su nema sta.

dr_rapid:

--- Citat: t1000 ---
--- Citat: PlazmaKeks ---ako cemo vec o sportistima i gradji pricamo onda su ubedljivo,ali ubedljivo najbolje gradjeni sprinteri na 100m...

--- Kraj citata ---

To jeste...Ali tek oni su pod zescom hemijom-mislim,,sto se gradje tice zmajevi su nema sta.
--- Kraj citata ---

Mene je oduvek interesovalo zasto su oni tako gradjeni.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju