Ostalo > Offtopic
Kako ljudi gledaju na profi bodibildere
DingDong:
Znas zasto,zato sto piju puno vode.
Markoni:
zato sto su na steroidima i najmanje 50% treninga rade u teretani
Spartacus:
Vaterpolisti su odlicno gradjeni, kao i plivaci, jest da su zaliveni ali da im treba definicija imali bi je sigurno.
@Plazma
Kako bi ti volio vise izgledati kao Beckham ili kao neki prosjecni vaterpolista, ali iskreno?
Ogi.:
PlazmaKeks, svasta od tebe, pa ribe vriste na celu nasu reprezentaciju. Ja sam i rekao da nisu svi extra gradjeni, recimo sidrasi uglavnom imaju salo... konkretno cu ti navesti samo Ikodinovica i Udovicica... posto si vec trazio primer... posebno ovaj drugi, nema ni gram sala i ima zaista savrseno telo sa stanovista prosecnog coveka i gde god se pojavi, devojke uzdisu... a da ne pricam o Sapicu... covek je jak kao zivotinja i ogroman je i sve...
Ja sam jednostavno pristalica zdravog razvitka tela a mislim da se mozemo sloziti oko toga da je profi BB daleko od zdravog sporta...
Bekam je najobicnija pedercina i ne vidim ko bi voleo da izgleda kao on.
Meni se sprinteri ne svidjaju ali mi se recimo MNOOOOOOOGO svidjaju gimnasticari !!! To je neverovatno koliko su dobro gradjeni... nevidjeno nesto...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Ogi. ---PlazmaKeks, svasta od tebe, pa ribe vriste na celu nasu reprezentaciju. Ja sam i rekao da nisu svi extra gradjeni, recimo sidrasi uglavnom imaju salo... konkretno cu ti navesti samo Ikodinovica i Udovicica... posto si vec trazio primer... posebno ovaj drugi, nema ni gram sala i ima zaista savrseno telo sa stanovista prosecnog coveka i gde god se pojavi, devojke uzdisu... a da ne pricam o Sapicu... covek je jak kao zivotinja i ogroman je i sve...
Ja sam jednostavno pristalica zdravog razvitka tela a mislim da se mozemo sloziti oko toga da je profi BB daleko od zdravog sporta...
Bekam je najobicnija pedercina i ne vidim ko bi voleo da izgleda kao on.
Meni se sprinteri ne svidjaju ali mi se recimo MNOOOOOOOGO svidjaju gimnasticari !!! To je neverovatno koliko su dobro gradjeni... nevidjeno nesto...
--- Kraj citata ---
..TI SI POPTUNO POBRJKAO TEZE..SAPIS DOBRO GRADJEN..COVEK KJI JE DEBEO KAO PRASE DOBRO GRADJEN..PA TO MOZE SVATKO KO SE MALO VISE POTRUDI U MC DOANDSU..
A OVE DRUGE NE ZLIM NI DA KOMENTARISEM...TO JE MARKTEING
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju