Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

<< < (12/27) > >>

Ogi.:
Eto vidis, i ti si sujetan... svako ko nije BB on je los/debeo/nije vredan komentarisanja. Nisi u pravu. Ti ne gledas objektivno na stvari.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ogi. ---Eto vidis, i ti si sujetan... svako ko nije BB on je los/debeo/nije vredan komentarisanja. Nisi u pravu. Ti ne gledas objektivno na stvari.
--- Kraj citata ---
..BAS NAPROTIV..NI JA NISAM UVEK KAO NI SVI DRUGI BIDLERI UVEK IZREZNA DO KOSTI..DALI EJ TO LEPO..NARAVNO DA NIJE...

JA SUEJTAN..ZASTO BIH BIO...NA SAPICA..HAHHAHAHHHAH..PA MENE BI BILA SRAMOTA DA TAKO ZIGLEDAM..NIAKDA SE NE BIH SKINUO U KUPACE...NE BITNO...

JA GLEDAM OBJETKVITNO NA STVARI..KAKO TI MOZES DA PRICA NESTO STO NEMA POJMA..

AKO SAM JA SUJETAN ONDA TI PRICA SA HOMO SEXUALNE STRANE JER TI PRICAS O LEPOTANIMA KOJI SU IZREKLAMIRANI I A O NJIHOVM SPROTIKSUIM DOSTIGNUCIMA BAS I NEBIH..KAO POJEDINCAA..NE KAO REPREZENTAIJCE...

DAKLE...TI KAO PERSONIFIKACIJU SPORTIKLSTE UZIMAS NEKOG LEPOTANA KOJI JE ISAO DO TUDA DA RSTAVI SILIKON U USNE...
PAVI SPORTISTA JE ONAJ KOJI PISA KRV ZA SPROT KOJIM SE BAVI I IDE DO RKAJNIH GRANICA A NE ONAJ ZA KOE TI AKZES DA JE LEPO GRADJEN..I STA SADA..SVI SPROTIST BI TREBALO DA IMAJU LEPE GUZICE I SILIKONKE USNE DA BITI REKAO DA US ONI SPORTISTI.

AKO SI SE POCEO SA TIM BAVITI SA BB..BOLJE TI JE DA ODSITANES..IDI U VATERPOLO ILI PLIVANJE..BAR CES MOCIU GLEDATI DOBRE CUOPI AKO EN BUDE NISTA DTRUGO MOGA DA RADIS..

Ogi.:
Upravo si ovom porukom dokazao da si sujetan jer si se naljutio na mene.  Mozes ti da pricas da nisi ali se po tonu poruke sve vidi.

Ne znam o kakvim silikonima u usnama govoris ali ovde uopste nije poenta u tome. Ja sam samo rekao sta je lepse sa stanovista prosecnog coveka.

Takodje, ne znam odakle ti ideja da recimo Sapic ne pisa krv za sport? I bilo ko od njih? Covek je zvanicno i nezvanicno proglasavam za najboljeg igraca sveta. Sta mislis, kako je to mogao da postigne? Mozemo da uzmemo za primer bilo kog drugog sportistu... a ne znam ni sta nije u redu sa njihovim pojedinacnim sportskim dostignucima...

Ti pod BB-om podrazumevas samo profesionalizam u tom polju, sto mozda po definiciji i jeste tako, ali daleko veci broj ljudi ide u teretanu i trenira NE sa zeljom da izgleda kao ti ili Dorian ili sta ti ja znam nego potpuno drugacije... evo, recimo ja bih sve dao da mogu da izgledam kao neki plivac ili vaterpolista... tako da nemoj uvek da pricas kao da svi zelimo da budemo profiji... zasto bih odustao, u stvari nemam ni od cega da odustanem, ja nisam bilder, po profesiji cu biti nesto sasvim levo a teretana mi je samo hobi.....

sasacg:
Nasim vaterpolistima svaka cast za sve uspehe koje su postigli :D
Da je Sapic dobro gradjen-tu se ne slazem ni malo.Isto vazi i za vecinu ostalih vaterpolista,stvarno ne mogu da se setim ni jednog koji nije k'a medjed zamascen :D ali njima i nije cilj da dobro izgledaju,vec da dobro odigraju u bazenu i dobiju tekmu.Sto se tice ostalih sportista,za izgled kapa dole sprinterima na 100 i 200m(ne svima,ali dosta njih ima telo za respect)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ogi. ---Upravo si ovom porukom dokazao da si sujetan jer si se naljutio na mene.  Mozes ti da pricas da nisi ali se po tonu poruke sve vidi.

Ne znam o kakvim silikonima u usnama govoris ali ovde uopste nije poenta u tome. Ja sam samo rekao sta je lepse sa stanovista prosecnog coveka.

Takodje, ne znam odakle ti ideja da recimo Sapic ne pisa krv za sport? I bilo ko od njih? Covek je zvanicno i nezvanicno proglasavam za najboljeg igraca sveta. Sta mislis, kako je to mogao da postigne? Mozemo da uzmemo za primer bilo kog drugog sportistu... a ne znam ni sta nije u redu sa njihovim pojedinacnim sportskim dostignucima...

Ti pod BB-om podrazumevas samo profesionalizam u tom polju, sto mozda po definiciji i jeste tako, ali daleko veci broj ljudi ide u teretanu i trenira NE sa zeljom da izgleda kao ti ili Dorian ili sta ti ja znam nego potpuno drugacije... evo, recimo ja bih sve dao da mogu da izgledam kao neki plivac ili vaterpolista... tako da nemoj uvek da pricas kao da svi zelimo da budemo profiji... zasto bih odustao, u stvari nemam ni od cega da odustanem, ja nisam bilder, po profesiji cu biti nesto sasvim levo a teretana mi je samo hobi.....
--- Kraj citata ---
...AHAHHAHAHAHAH..PA KAKO TI ZNAS KOJI JA TONOM PISEM..VERUJ DA SAM PSUTEN KAO PERTLA OD CIPLE JER ME OVAKVE BUDALSTINE NE ZNAIMAU NI NAJAMNJE.....

VIDIS KOJU GESKU RADIS..JA SE BAVIM BB...ALI SVOM DETETU NIAKDA NECU DOZVLITI.TOLIKO O MOJOJ SUJETI O TOME...JA SAM OVDE SLUCAJNO..

I SALE JE U PRAVU....VATERPOLSITI KADA IZADJU IZ BAZENA SU OLICENJE ONOGA STO JA NIKADA NE BIH VOLEO DA BUDEM..A POGTYOVO NE SAPIC....TO JEL ON PISA KRV ILI NE MOZE DA BUDE RELATIVAN POJMA...TO MENE NE ZNAIMA..JA SAM TI REKAO....

BODY BILDER NIJE JEDINICA MERLA LEPOG IZLGEDA..A TO STO SI TI SHVATIO DA ZA MENE JESTE..EJBIGA..STA DA TI RADIM...TO EJ TOVJ PROBLEM....

DAKLE.....TI DA SI CITAO SVE MOJE PSOTOVE ONDA BI TI BILO JASNO DA JA NIGDE NE ZAGOVRAM DA SE NEKO BAVI PROFI SA BB..ALI AKO TO VEC NEKO ZELU=I...I CRVRSTO JE OLDUCIO.....JEL TERBA DA MU NE M=POMOGNEM???HAHAHAHHAHAHAHAH..ILI TEBI..EVO TI SU TU DOSAO DA TI SE POMOGNE KOLIKO SAM JA RAZUMEO......ALI NE DA BUDES BOI BIDLER NEGO DA URASIS NESTO PO PITANJU SEBE..

ILI SI DOSAO DA NAM PRICAS O LEPIM KONUTRAM TELA UDOVICICA ILI NEZNAM JOS KOG MANEKENNA...ELI ONDA OVO NIJE FORUM ZA TEBE SINAK.. :twisted:  :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju