Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

<< < (17/27) > >>

Plazma_King:
@Spartacus

ne razumem tvoje pitanje...jel si mislio na gradju ili nesto drugo...pa u svakom slucaju je bolje biti Beckham nego neki vaterpolista...toliko o tome...

--- Citat: Ogi. ---PlazmaKeks, svasta od tebe, pa ribe vriste na celu nasu reprezentaciju. Ja sam i rekao da nisu svi extra gradjeni, recimo sidrasi uglavnom imaju salo... konkretno cu ti navesti samo Ikodinovica i Udovicica... posto si vec trazio primer... posebno ovaj drugi, nema ni gram sala i ima zaista savrseno telo sa stanovista prosecnog coveka i gde god se pojavi, devojke uzdisu... a da ne pricam o Sapicu... covek je jak kao zivotinja i ogroman je i sve...

Ja sam jednostavno pristalica zdravog razvitka tela a mislim da se mozemo sloziti oko toga da je profi BB daleko od zdravog sporta...

Bekam je najobicnija pedercina i ne vidim ko bi voleo da izgleda kao on.

Meni se sprinteri ne svidjaju ali mi se recimo MNOOOOOOOGO svidjaju gimnasticari !!! To je neverovatno koliko su dobro gradjeni... nevidjeno nesto...
--- Kraj citata ---

krenimo redom...

-ribe vriste na celu reprezentaciju isto kao sto vriste i na nase kosarkase,fudbalere,rukometse,ma na bilo koga ko je ispred skupstine sa osvojenom medaljom...jel mislis da bi neka riba obratila paznju na te iste sportiste da nisu popularni...jebiga brate...kes,kolica,vlazna pica...ako cemo vec o vristanju,ribe u nasoj zemlji uglavnom najvise vriste na matore,debele,celave "biznismene" sa dzipovima...

-ne da nisu svi vaterpolisti extra gradjeni,nego nijedan jedini vaterpolista nije dobro gradjen...izem ti ja tu gradju kad neko izgleda ko obican drvoseca...

-sta je toliko specijalno Ikodinovic...a da pa riba mu je Natasa Bekvalac,a ona je bas poznata kao veoma izbirljiva po pitanju muskaraca (lepo sam ja pominjao matore,celave "biznismene"),sad je samo nasla mladjeg i lepseg sponzora,nista vise...nemam ja nista protiv Dace,cak sta vise on mi je i najgotivniji od svih tih vaterpolista...
ali ladno si za Udovicica da nema gram sala i da ima savrseno telo...hahahahahahahahahaha...pa ajde molim te okaci samo jednu njegovu sliku pa da vidimo to savrseno telo...on je bre skroz zaliven...ej bre...pa on ni nema definiciju...a to sto se "ribe pale na njega",pa palile bi se i na tebe podjednako ako izlazis u Stupicu svako vece i trosis evrice na najskuplja pica...

-a za Sapica ti je najbolji komentar...i moj deda izgleda kao "zivotinja" i "jak je i ogroman" pa jel sad treba takvim ljudima da se divimo...pa onda lepo svi u mekdonalds...

-ti nisi i nigada neces biti profi bb,tako da je glupo da ti komentarises sta je zdravo a sta nije...koliko ja vidim pedja se super drzi,milos se super drzi...zoran jovanovic se super drzi,petar celik se super drzi...hm...ljudi u njihovim godinama izgledaju kao da su iz pecine izasli ili kao da se spremaju tamo da podju...pa koja je onda tajna tih sportista koji se bave sportom koji je daleko od nekog zdravog...
a sta je po tebi zdrav sport...plivanje,vaterpolo...pa i tu se desavaju svakakvi doping skandali...jel mozda plivaci uzimaju neke "zdrave anabolike"...

-kako mozes za nekog da kazes da je najobicnija pedercina ako mu je zena jedna od najlepsih riba na svetu...sta ti si mnogo lepsi i uspesniji od Beckhama ali nisi imao dobar marketing pa ljudi nikako da vide tu tvoju anticku lepotu...kako bre mozes da sudis o ljudima na takav nacin...niko ovde nije vredjao vaterpliste samo je rekao iskreno sta misli o njihovoj gradji...ti tu nesto pricas kako je ovde neko sujetan,a izjavljujes najvece nebuloze...

-ajde objasni mi kako gimnasticari mogu biti bolje gradjeni od sprintera...ajde prosvetli nas...sta je toliko nevidjeno kod njih...jesi li nekada video gimnasticara bez majice...tih ih vidis samo u onim trikoima i onda u prvi plan padaju njihove ruke koje su veomma masivne i odlicno izdefinisane,ali takodje i veoma neproporcionalne u odnosu na ostatak tela...pa pogledaj im ramena,ledja,grudi...daleko su im losije te misicne partije od bicepsa i tricepsa...i to je tebi neverovatno,nevidjeno...ma ti bas nemas predstavu o lepoj gradji,zar ne...

ej bre za sprintere kazes da ti se ne svidjaju,a vaterpoliste velicas,pa s tobom nesto stvarno nije u redu...bolje ti zaobidji ovaj forum jer ti ocito mesto nije ovde...

a sad par reci o diskusiji u vezi Beckhama...

pre svega izvinjavam se sto sam ga uopste pomenuo,jer da ga nisam upotrebio u onom kontekstu ne bi ni bilo ovoliko rasprave o njemu...ali ajde kad smo vec naceli i tu temu...

meni je on oduvek bio gotivan igrac i pre nego sto je postao tolika medijska zvezda...ipak niko ne moze poreci da covek stvarno ima jedan od najboljih centarsuteva na svetu,a takodje odlicno izvodi kornere i slobodnjake,plus dobar pregled igre,dobra dodavanja i pre svega odlicna angazovanost i u odbrani...e sad,da se ljudi nisu toliko bavili njegovim "estetskim izgledom" i da nisu pravili od njega "Soccer version of Brad Pitt" sigurno ne bi bio toliko osporavan...jer na kraju krajeva ljudi su sujetni pa uvek primete frizuru pre dobrog dodavanja i onda krenu price "vidi ga ovaj peder","sta ce bre ovaj maneken" i slicne...

dobar je on fudbaler...

Ogi.:

--- Citat: pedjos ---a sto ti o sujeti..o kakvoj sujeti..ajd sto meni akzes..ja se bavim sprotom pa to neko moze i da prozvace....a sto kazes momku koji enma veze sa teretnaom da je sujetan...po tvome su svi sujetni koji kazu da je sapic debeli krmak sto i je....ako ti se svijda...pa brate pisi mu da ti pokloni slike..sto na sopterecujes ovde sa njim..
idi na neki vaterplo forum ap mu se divi tamo...
--- Kraj citata ---

Naravno da ste sujetni, i ne znam zasto si zapeo za Sapica, ja cak njega nisam ni spomenuo u nekom Bog zna kakvom kontekstu, poenta je sto ste vi u fazonu da ste vi najlepsi, najbolji, najizdefinisaniji, ostali su svi "izliveni", krmci itd. nijedan drugi sportista ne valja, samo su bilderi super...

Plazma_King:
upravo tako...sto se GRADJE tice ubedljvio su bodibilderi i vecina sprintera na prvom mestu...masa i definicija kakva se samo pozeleti moze...to je savrsenstvo...kraj price...tacka...

plivaci,veslaci,vaterpolisti,rvaci,stono teniseri,muzaci krava i ostali se ne mogu nazivati "savrseno gradjenim ljudima" jer oni to nisu...razumes...

svi ljusi su manje vise sujetni...to nam je u prirodi...a ti si svoju sujetu dobro pokazao i dokazao onom izjavom za Beckhama...

i ovo je bodibilderski forum ti si to valjda znao...naravno da je 99% ljudi ovde zagrizeno za ovaj sport na ovaj ili onaj nacin i velika vecina clanova ovde dobro raspoznaje sta je savrsena gradja a sta nije...

idi na neki krmacki forum pa se tamo divite svi zajedno slaninama i slicnim...

Ogi.:

--- Citat: PlazmaKeks ---ribe vriste na celu reprezentaciju isto kao sto vriste i na nase kosarkase,fudbalere,rukometse,ma na bilo koga ko je ispred skupstine sa osvojenom medaljom...jel mislis da bi neka riba obratila paznju na te iste sportiste da nisu popularni...jebiga brate...kes,kolica,vlazna pica...ako cemo vec o vristanju,ribe u nasoj zemlji uglavnom najvise vriste na matore,debele,celave "biznismene" sa dzipovima...
--- Kraj citata ---

A koju si ti medalju osvojio? Mislim, zasto si ljubomoran? Upravo popularnost i sluzi da neko ispliva iznad ostalih, da ga primete, mozda bi i tebe ribe jurile kada bi bio popularan, ko zna... Naravno da bi "neka riba" obratila paznju i na nekog sportistu koji nije popularan, ako takvih uopste ima, jednostavno devojke vole sportiste. A ti vidim nipodastavas i te devojke koje se zabavljaju sa njima.

Ajde bre poredjaj 5 profi bodi bildera i jednog varterpolistu/plivaca i daj devojkama da biraju... mislim da tu apsolutno ne bi bilo neizvesnosti...

--- Citat ---ne da nisu svi vaterpolisti extra gradjeni,nego nijedan jedini vaterpolista nije dobro gradjen...izem ti ja tu gradju kad neko izgleda ko obican drvoseca...
--- Kraj citata ---

Vazi druze, jeste da nisu tako fenomenalno gradjeni kao ti... ti si ipak najlepsi i najbolje gradjen... svi vaterpolisti su smejurija gradjeni... smesno, stvarno... :) Ali, ok, to je tvoje misljenje i to je u redu.

--- Citat ---sta je toliko specijalno Ikodinovic...

ali ladno si za Udovicica da nema gram sala i da ima savrseno telo...hahahahahahahahahaha...pa ajde molim te okaci samo jednu njegovu sliku pa da vidimo to savrseno telo...on je bre skroz zaliven...ej bre...pa on ni nema definiciju...a to sto se "ribe pale na njega",pa palile bi se i na tebe podjednako ako izlazis u Stupicu svako vece i trosis evrice na najskuplja pica...
--- Kraj citata ---

Opet si ljubomoran. Ne znam gde on izlazi ali da ima para, sigurno da ima. Nisam rekao da je Ikodinovic nesto specijalno, on jednostavno izgleda kao vaterpolista - super. Udovicic isto. Sto se ljutis na mene kada kazem da su vaterpolisti dobro gradjeni?  :lol:

--- Citat ---a za Sapica ti je najbolji komentar...i moj deda izgleda kao "zivotinja" i "jak je i ogroman" pa jel sad treba takvim ljudima da se divimo...pa onda lepo svi u mekdonalds...
--- Kraj citata ---

Adekvatan primer, nema sta.  :lol:

--- Citat ---ti nisi i nigada neces biti profi bb
--- Kraj citata ---

Da li je to tvoja zelja ili kletva?  :lol: Kako ti znas sta cu ja da budem? A sta ako za par godina osvojim Mr. Olympia? Hoces li onda da mi skines kapu?

--- Citat ---tako da je glupo da ti komentarises sta je zdravo a sta nije...koliko ja vidim pedja se super drzi,milos se super drzi...zoran jovanovic se super drzi,petar celik se super drzi...hm...ljudi u njihovim godinama izgledaju kao da su iz pecine izasli ili kao da se spremaju tamo da podju...pa koja je onda tajna tih sportista koji se bave sportom koji je daleko od nekog zdravog...
--- Kraj citata ---

Sa tobom covek uopste ne moze da razgovara. Bas si mi smesan.  :lol: Dajes neke glupe argumente... sad' ces kao da me ubedis na je BB zdrav sport... objektivno gledano, nijedan profi sport nije zdrav, ali BB definitivno ne treba porediti ni sa jednim drugim sto se toga tice jer je apsolutno najnezdraviji. Ubio si se sto si mi dao primer... ja tebi isto tako mogu da dam primer Arnolda koji ima par baj pasova.... verovatno zato sto je pio puno masnog mleka... ili mu se nahvatao holesterol...

--- Citat ---kako mozes za nekog da kazes da je najobicnija pedercina ako mu je zena jedna od najlepsih riba na svetu...sta ti si mnogo lepsi i uspesniji od Beckhama ali nisi imao dobar marketing pa ljudi nikako da vide tu tvoju anticku lepotu...kako bre mozes da sudis o ljudima na takav nacin...niko ovde nije vredjao vaterpliste samo je rekao iskreno sta misli o njihovoj gradji...ti tu nesto pricas kako je ovde neko sujetan,a izjavljujes najvece nebuloze...
--- Kraj citata ---

Pa i ja ovde iskreno kazem sta mislim o njemu kao licnosti, na osnovu onoga sto mogu da vidim preko TV-a. Nigde nisam rekao da je on los sportista.

--- Citat ---ajde objasni mi kako gimnasticari mogu biti bolje gradjeni od sprintera
--- Kraj citata ---

Podvuci gde sam to rekao pa cu da ti objasnim.
Ja sam rekao da se oni meni VISE SVIDJAJU.
Znaci MENI. Ali ti ocigledno ne podnosis kada neko kaze nesto sto se ne podudara sa tvojim misljenjem.

--- Citat ---tih ih vidis samo u onim trikoima i onda u prvi plan padaju njihove ruke koje su veomma masivne i odlicno izdefinisane,ali takodje i veoma neproporcionalne u odnosu na ostatak tela...pa pogledaj im ramena,ledja,grudi...daleko su im losije te misicne partije od bicepsa i tricepsa...i to je tebi neverovatno,nevidjeno...ma ti bas nemas predstavu o lepoj gradji,zar ne...
--- Kraj citata ---

Da, pa? Njihov sport zahteva takvu gradju. Tako su se izgradili zahvaljujuci sportu kojim se bave.

--- Citat ---ej bre za sprintere kazes da ti se ne svidjaju,a vaterpoliste velicas,pa s tobom nesto stvarno nije u redu...bolje ti zaobidji ovaj forum jer ti ocito mesto nije ovde...
--- Kraj citata ---

Vazi, sa mnom nije u red, a ti si super mladic.  :lol: Nemoj vise da mi se obracas i sve ok. Ko si ti da meni kazes da zaobidjem ovaj forum. Bas mi se svidja forum i necu da ga zaobidjem. A tebi ako smetam, mozes ti da odes.  :D

Ogi.:

--- Citat: PlazmaKeks ---upravo tako...sto se GRADJE tice ubedljvio su bodibilderi i vecina sprintera na prvom mestu...masa i definicija kakva se samo pozeleti moze...to je savrsenstvo...kraj price...tacka...

plivaci,veslaci,vaterpolisti,rvaci,stono teniseri,muzaci krava i ostali se ne mogu nazivati "savrseno gradjenim ljudima" jer oni to nisu...razumes...
--- Kraj citata ---

Po TVOM misljenju, ali ne i po misljenju 99,9% ljudi. To nikako da kazes. Za sve sto kazes, reci da je to TVOJE LICNO misljenje, neko bi mogao da pomisli da generalizujes stvari.

--- Citat ---idi na neki krmacki forum pa se tamo divite svi zajedno slaninama i slicnim...
--- Kraj citata ---

Cemu takva mrznja? Ko te je povredio?  8O

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju