Ostalo > Offtopic
Kako ljudi gledaju na profi bodibildere
IFBBPro:
Kada smo vec kod drugih sportista i njihove gradje.. Mariusz Pudzianowski is the king. Nije daleko od bodybuilding gradje.
Plazma_King:
@Ogi
bas mi je dosadno tako da cu sa zadovoljstvom nastaviti ovu diskusiju...
-nisam ja nikad bio ljubomoran na nekoga a najmanje na nekog ko izgleda kao drvoseca...ne postoji vaterpolista ili plivac na ovom svetu koji je vredan pomena zbog svoje gradje...
-popularnost je veoma smesna rec u nasoj zemlji...i ko kaze da ja nisam popularan...ako si cuo za PMC onda si cuo da je lider Plazma King...jebiga necija popularnost je preko tv ekrana i medijskog eksponiranja,a necija popularnost je vise underground prirode...ono sto ja radim mora ostati daleko od ociju javnosti da ne bih imao zakonskih problema,a ljudi kojima "pomazem" znaju to da cene i postuju...
-sto se riba tice tu nemam nikakvih zamerki,jure me koliko treba...i sto je jos bitnije znam da me ne jure zbog mobilnog telefona,bunde,nakita i slicnog,jer ja tako ne kupujem ljubav...
-hm...5 bodibildera: Milos Sarcev,Dalibor Stesevic,Sasa stankovic,Igor Milanovic i Predrag Petrovic...vaterpolista/plivac bilo koji svi su isti...
i ajde da vidim kad bi ovih 5 bildera setalo plazom sa jedne strane i taj vaterpolista/plivac s druge za kim bi se vise devojke okretale...
-Ogi: "Vazi druze, jeste da nisu tako fenomenalno gradjeni kao ti... ti si ipak najlepsi i najbolje gradjen... svi vaterpolisti su smejurija gradjeni... smesno, stvarno..."
ovo si lepo rekao..potpuno se slazem...
-vec sam ti rekao...ja uopste nisam ljubomorne prirode...kakve veze ima to sto oni imaju para...ko kaze da ja nemam vise (ili manje)...potpuno nebitno...jebes pare ako su ono merilo karaktera i ako se pomocu njih kupuje ljubav...
ti i uvek uz rec vaterpolista dodajes rec super...sta je tu super...medvedi u gacicama se pipkaju pod vodom...
normalno da s eljutim na tebe kad kazes da su vaterpolisti dobro gradjeni jer oni to NISU...ni u ludilu...to ako ti mozda imas slicnu gradju ne znaci da je to super vec da treba pod hitno da ides na dijetu...
-pa kad sam video tvoje raznorazne glupe komentare i pitanja na ovom forumu onda je jasno da ti nikada neces biti ni senka nekog prosecnog vezbaca a kamoli profi bildera...a te price oko tvog eventualnog osvajanja mr.olympie nisu cak ni duhovite...koju kapu da ti skinem...jel onu malu sto nose slanine kad se zajedno brckaju u vodi...
-ako sam ja smesan onda ne znam kako da okarakterisem tvoj intelekt...svaki sport je zdrav,dok je na sportistima da odluce sta ce i kako ce...ti nemas pojma o bodibildingu i zato nemoj da dajes te tvoje glupe predrasude...hoces reci da Milos ne izgleda zdravo...
-kako bre ti lupas gluposti...pa reci mi kako si uspeo da izkreno zakljucis o Beckhamu gledajuci tv da je "pedercina"...i kako uopste mozes na takav nacin da komentarises nekoga...
-nije u pitanju moje misljenje vec normalno ocenjivanje gradje...to sto se tebi neki vise svidjaju dovoljno govori o tome kolika si neznalica po pitanju lepe gradje...cas ti se svidjaju drvosece,cas slanine,cas ljudi sa naglasenom neproporcionalnoscu...pa odluci se vise...
-ma ko uopste dovodi u pitanje gradju gimnasticara,svaka njima cast...ja samo napominjem da su veoma neproporcionalni i da se zbog toga ne mogu svrstavati kao najbolje gradjeni ljudi na svetu...
-ionako samo lupas gluposti ovde i iritiras gomilu ljudi...bas me briga jel ces da ostanes ili odes...bolje idi,bicemo svi srecniji...a i vec je neko napominjao da su te banovali sa nekih drugih foruma...to dovoljno govori...
-cekaj,cekaj...molim...sta...alo bre...ti tvrdis da se 99,9% ljudi ne slaze s amojim misljenjem da su bodibilderi (to se odnosi i na profesionalce i na amatere) i sprinteri najbolje gradjeni ljudi na planeti...ajde bas da vidim sta misle ostali clanovi...jel svi mi mozda zivimo u zabludi i jel mozda masno,slaninasto i pihtijasto telo savrseno...
-nema nikakve mrznje s moje strane...samo me uzasno iritiraju likovi poput tebe koji nemaju veze sa ovim sportom a mesaju se ko da su ga izmislili...
dosao si na bodibilderski forum i velicas medvede i drvosece...ajde bre bezi odavde...
Ogi.:
E nek' si mi rek'o... Bravo, pobedio si me! Ostao sam bez teksta i nemam vise sta da kazem! U to ime se povlacim iz ove smesne diskusije. Najjaci si!!! :lol:
Plazma_King:
ajde idi i vezbaj desanku na te tvoje masne vaterpoliste...bezi bre odavde...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg ---Tu si u pravu "Beckam klubovima donosi prihode"(reklame...) ali ne i rezultate :D solidan fudbaler,ali daleko iza najboljih
--- Kraj citata ---
...OVDE JE SVE RECENO......I ZAISTA JE PREVISE DANO ZNACAJU MANKENIMA.....I SMINKERIMA..
NEKO EJ DOBRO PRIMETIO..DA BB IMAJU PARA KAO OVI...KRAJA NE BI NI BILO..
USOTALOM...ZASTO SU SVI KOJI SU DEBELO POTKOVANI PARAMA U TRPIU DA IZLGEDAJU BAR KAO OVAJ LIK SA NSALOVNE STRANE X-FITNESA..KADA JE TO TOLIKO RUZNO I KADA CUPI VRISTE ZA DEBELIM SVINJAMA VISE NEGO ZA IKIM......
DAKLE...SVOJE FRUSTRACIJE U FIOKU I UHVATI SE NECEGA STO CE DA TI DONESE NEKU DOBRI RIBU A NE DA BACAS DRKICU NA SVKI PSOTER OD NASTASE BEKAVLACA JER IONAKO I RIBA OD NJE IMA MILION PUTA BOLJIH SAMO STO IM SPOZNOR NIJE BIO KOLE...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju