Ostalo > Offtopic

Rasprava sa Dijanove teme...

<< < (11/18) > >>

bunny:
Po čemu smo kokoši nije mi jasno??

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: bunny  Mart 30, 2007, 08:24:41 posle podne ---Nije mi jasno po ćemu su naši ženski komentari o teretani gluplji od vaših muških "intelektualnih" razgovora o bicepsima,hormonima i steroidima!! Konačno naiđeš na osobu s kojom možeš razminit iskustva i saznat nešto novo a to vama tobože bode oči na forumu!! Ja sam priznala da neznam puno o ovoj temi tako da pokušavam saznat šta više i ne sramim se toga

--- Kraj citata ---
Ma krivo si me shatila, meni je bas lipo kad se cura zanima za svoje tilo, a ne kad svoje nedostatke prikriva krpicama i puderima, a najlakse je doma se tovit i nista ne radit, sad je djir malo bulimija, malo liposukcija a nitko se ne bi odrica i patija, tako da nisam mislia nista lose vec mi je smisno, valjda nije grijeh da mi je smisno to kad cure komentiraju planove, sprave, trenere itd itd...
A sto se tice sterodia sve cure upravo mislu da su svi ljudi na tom, dakle samo da pojasnim da nisu svi ljudi na AAS, nego samo oni koji imaju razlog da ih koriste dakle takmicari i ljudi koji žive od toga, zatim rekreativci oni malo ozbiljniji koji drže dosta do svog izgleda i znaju sto rade po nadzorom i savjetima iskusnih te oni jadnici koji se filuju, a ne znaju kako, zašto, koliko, kad....tako da samo ti to pojasnim jer odma kad netko spomene Gym i protein odma su tu i nekcije i ostala sranja a same nekcije bez vrhunske hrane i znanja nece imat rezultata 1% tako da nisam mislio nista lose nego bas suprotno!

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: bunny  Mart 30, 2007, 08:25:53 posle podne ---Po čemu smo kokoši nije mi jasno??

--- Kraj citata ---
To je takav izraz...ako je uvredljiv povlacim ga, ne mogu edit al eto oprosti ako te toliko smeta, ali mi nije jasno sto si toliko nadr**na, pa nisi u Gym-u ovde je forum za komunikaciju a ne za prepucavanje...al dobro...

bunny:
Ma ok, tako mi je zazvučalo!! Iskreno, ja se zgražam kad vidim koliko je tipova opsjednuto mišićima i tim preparatima, ka da im je život u tome, a ne bave se bečim šta bi to eventualno zahtjevalo, nego tek eto bezveze!
Ljudi su isto dosta opterećeni time, da na plaži ih svi gledaju i dive im se.. Iskreno, meni je prva asocijacija kad spomenem trening zdravlje. Otkad treniram puno se bolje osijećam, cirkulacija mi je bolja, raspoloženje, sve!!!
p.s.Šta misliš o osobama koje ovdje stavljaju galerije svojih polugolih slika di pokazuju svoje tilo svima?

bunny:
 Uopće nisam nadrkana, baš sam dobre volje!! A i PREPUCAVANJE JE KOMUNIKACIJA

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju