General Bodybuilding Discussion > Članci
Tajne uspeha Milosa Sarceva - suplementi(Flex January 2003 )
Markoni:
e sada malo da mi objasnite , pedja to zna sigurno , nabavio sam sve sastojke ta Milosevu formulu krecem u najbolju teretanu , ovo za Milosevu formulu znam nego kako da iskombinujem kreatin kako da ga uzimam posto nisam do sada a pre svega kako da ga ukomponujem sa Milosevom formulom , citao sam MR.BIG-ov clanak o kreatinu , treba li da idem na fazu punjenja i ako treba kada u fazi punjenja da uzimam kreatin , trebao bi 4-5 puta dnevno to znam ali da li uzimam pre treninga , za posle treninga znam , sa koliko vode ga uzimam , uh ala sam se raspisao aj boje da postavim konkretnije pitanja :
1. da li treba da idem na fazu punjenja (a krecem sa Milosevom formulom) ?
2. kada ujutru uzimam kreatin , odmah nakon ustajanja ili posle obroka ?
3. da li uzimam kreatin pre treninga , i ako uzimam kako da li sa deksom i koliko pre treninga ?
4. kada uvece da ga uzmem , pred spavanje nakon poslednjeg obroka ili pre obroka ?
sasacg:
Markoni opterecujes se detaljima.ovako
1.ja bih uradio punjenje
2.nakon ustajanja,na prazan zeludac
3.da,za deks mi se sukobljavaju misljenja,nisam za deks pre treninga,mozda bolje sa nekim sokom
4.svejedno,na prazan stomak
Markoni:
--- Citat: sasacg ---Markoni opterecujes se detaljima.ovako
1.ja bih uradio punjenje
2.nakon ustajanja,na prazan zeludac
3.da,za deks mi se sukobljavaju misljenja,nisam za deks pre treninga,mozda bolje sa nekim sokom
4.svejedno,na prazan stomak
--- Kraj citata ---
OK , punjenje , krenuo :wink:
sa deksom svaki sem pre treninga ?
koliki razmak treba da bude izmedju uzimanja kreatina i sledeceg obroka ?
bane83:
Moje misljenje je da kreatin treba da uzimash makar pola sata pre jela...
(bar ga ja tako koristim :oops: ) :wink:
sasacg:
20-ak minuta.vec sam za deks pisao zasto ne pre treninga i Pedja se cini mi se slozio sa tim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju