Ostalo > Offtopic
DANASNJI TRENING..
drafter:
Cool Pedjos 8) 8) 8)
Reci im da si ti tu u prolazu ,da nekad svratis nemas bas iskustva ....i vezbas cisto rekreativno :roll: :roll: :roll:
Pozdrav
Pedja_Petrovic:
--- Citat: fitness_instruktor ---Neznam jesteli culi bolju foru od ove!!!!!!!!
Vidim ja nekog momka da vježba s vunenon kapom na glavi mislim ja to je valda neki đir rep ,pegla ..... i brale pumpa li ga pumpa nastavi posli trćat s vunenom kapom pustim ja njega namiru kad on izlazi iz saune s kapom na glavi!!!!!
Pa pitam ja njega pa prijo nije ti valjda hladno glavi u sauni !!!!!!!!
Našto se on nasmija i kaže mi da mora smanjit glavu jer mu je cura rekla da ima veliku glavu!!!!!
I šta bi vi na to rekli nasmijati se ili ga sažaljevali?????
--- Kraj citata ---
...hahahhahahha..ovo je hit godine.....sto mu je brate nisi samnjio oma...hahhahhahaha
Pedja_Petrovic:
--- Citat: drafter ---Cool Pedjos 8) 8) 8)
Reci im da si ti tu u prolazu ,da nekad svratis nemas bas iskustva ....i vezbas cisto rekreativno :roll: :roll: :roll:
Pozdrav
--- Kraj citata ---
....MA DA..TAKO SADA I RADIM....KAZEM DA SE ONAKO..MALO..PO MALO BAVIM SA TERETANOM..NISTA POSEBNO.....
MA JEBE ME SLIKA...DA N EMA NJE..SVASTA BI JA RADIO..OVAKO ME PREPOZNAJU PA SKOPCAJU DA IH PUNIM..
Zoka:
Meni je najgore bilo kad me moj partner, sa kojim treniram vec trecu godinu (inace skolovan, ma ok momaka) poceo ubijedjivati da je uzimanje proteina bacanje para...
Ja onako u cudu ga upitah... sta to pricas ziv bio... :)
Kaze proteini se ionako pretvaraju u UH tako da ih ne treba ni uzimati...
Ja jos uvijek u cudu.. :)
Pitam ga, jel to znaci da su svi oni sportisit sto uzimaju proteine glupani jer jednostavno uzmu 1 kg secera i to je to...
Kaze mi on... "pa da" :)
E ti ja vec polulud pitam... pa gdje to ti procita i on mi posla clanak...
i stvarno tako pise, samo je zaboravio da procita nastavak te recenice, tj. da se "neiskoristeni" proteini postaju UH...
E jebi ga, kad on koji toliko trenira takvu glupost izvali.. sta onda da ocekujem od ljudi koji tek dodju u gim...
P.S. Odo ja malo secera da se najedem.. jebes whey :)
sasacg:
E ovo za glavu je sjajno :lol: da mu nije porasla od proteJina,cuo sam da to moze lako da se desi :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju