Ostalo > Offtopic
DANASNJI TRENING..
m_boy:
hahhhahah... :lol: dobro da sad nisam jeo-vec bi se zadavio.. :lol:
pedjos.. :twisted: ..i onaj sa glavom.. :lol: 8)
fitness_instruktor:
Ja sam navika na takvo nešto !!!!!!!!!!!
Iman još 100000000000000000 bisera al me je sram jer ovdi ima i oni koji me znaju pa ce lajat u teretani da svašta prićam umisto da pomažem ljudima!!!!!!!!
IFBBPro:
Pedjos, de mi reci sta ti uzimas da se i ja uradim do ljeta kao ti.
HAHAHAHHA
Joj imao sam i ja mnogo mnogo slicnih situacija (iako ja sa svoje dvije i po godine treninga ne izgledam ni priblizno kao Pedja) ali stvarno necu da pricam.. mislim ne znam zasto ljudi pricaju o temi koju ne poznaju! Ja ne solim likovima pamet kako da poprave pokvareno auto jer pojma nemam o autima i motoru !!
Hehe, ali Pedjos, svaka ti cast kada si uspio te tri (za tebe) PROVOKACIJE da presutis. Vjerovatno nisi nosio majicu SMALL nego XXXL pa lik nije mogao da vidi kako ta OGROMNA majica na tebi puca :)
Ipak izgleda da je najpametnije takvim likovima presutit jer stvarno se ne moze dati adekvatan odgovor. Mislim da jos nisu izmislili takvu vrstu rijeci !!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: IFBBPro ---Pedjos, de mi reci sta ti uzimas da se i ja uradim do ljeta kao ti.
HAHAHAHHA
Joj imao sam i ja mnogo mnogo slicnih situacija (iako ja sa svoje dvije i po godine treninga ne izgledam ni priblizno kao Pedja) ali stvarno necu da pricam.. mislim ne znam zasto ljudi pricaju o temi koju ne poznaju! Ja ne solim likovima pamet kako da poprave pokvareno auto jer pojma nemam o autima i motoru !!
Hehe, ali Pedjos, svaka ti cast kada si uspio te tri (za tebe) PROVOKACIJE da presutis. Vjerovatno nisi nosio majicu SMALL nego XXXL pa lik nije mogao da vidi kako ta OGROMNA majica na tebi puca :)
Ipak izgleda da je najpametnije takvim likovima presutit jer stvarno se ne moze dati adekvatan odgovor. Mislim da jos nisu izmislili takvu vrstu rijeci !!!!
--- Kraj citata ---
...jbg..nisu oni tu krivi....kriva je sredina u kojoj zive....razumes.....evo bas danas sam raspravljao sa kondcionim trenerom prvologaskog kluba sintelon o sledecem...naime...on je rekao ovako..CITIRAM.....evo..kod mene je dosao jedan momak da trenira rukomet sa 15 godina i ja sam po njegovim butinama procenio da on nije za rukomet i poslao sam ga da se bavi dizanjem tegova!!!!!!!!!!!!!.....E TO JE KODICIONI TRENER PRVOLOGASKOG KLUBA U RUKOMETU...E ZBOG TOGA NAM JE TAKVA LIGA KAKVA I JE...NE KAZEM ZA SVE KLUBOVE ALI VECINA.....
dalje.....onosvni parametar kod nejga za buduceg rukometas ....JE VISINA!!!!!!......e onda vise nisam mogao da cutim nego sam ga ptiao..ok...a sta je sa ostalim parametrima...BRZINA...SVAGA...EXPLOZIVONOST...I UOPSTENO FIZICKA SPREMA.......a on..ce....ma ne....VISINA JE OSNOVA.....KO JE VISOK TAJ JE RUKOMETAS......
JA mu akzem sledece..gle..u svakom slucaju da je visna gentski faktor i da je onaj ko se hoce baviti rukometom u svakom slucaju u prednosti nad onim ko nije visog rasta kao on..ali...ali...ako je tip konj i ako redovno pripsta treninge i ako ga boli za za kompeltnu situaciju u klubu samo iz tog razloga sto mu je bog dao visnu i sto je to njegov..jedan i jedini kvalitet jer dregi se sticu treningom a ne zjaebancijom u kafani...e ond aj e taj ugasio za sva vremena...jer ce onaj koji marljivo radi i trenira da za par godia odksace od te budal za 50% a ovaj ce da ostane u sedeci u nekoj kafani i gledajuci na tv svog kolegu od kojeg aje bio veci talenta i govriti...MA JA SAM TO MOGAO..SAMO DA SAM HTEO.......ALI NIJE KRIV.ON...KRIVI SU TAKVE BUDALE KOJE IH VODE....!!!!!!!!!....
to je ona isti lik koji svojim rukomet5asima SADA SLUSAJTE OVO.....ZABRANIO ODLAZAK U TERETANU...ALO......PRVOLIGAKSI KLUB IMA ZABRANU OLDASKA U TERETANU.......
E TAKO SE TO RADI...
IFBBPro:
Boze sacuvaj.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju