Ostalo > Offtopic

DANASNJI TRENING..

<< < (7/10) > >>

Tanjica:
Ovaj deo je za vezbanje trbušnih mišića :D Mene bogme zaboleše od smeha. Ja sam poprilično početnik, al imam sličnih iskustava, što predpostavljam da je zato što sam plava  :D
Mada što mi kažu muškarci u teretani skoro uvek shvatim kao flertovanje pa ne vredi pominjati. :D
Al letos sam od jedne tete dobila 10000000 saveta kako da smršam. Tad sam imala 48 kila (visoka 164).

Pedja_Petrovic:
pa eto...moramo i ovakve vrhunska iskustva da podleimo ovde na forumu.....ali neka stvarno odlaze u krajnost tako da........

Spale:
Radi lik na skotovoj klupi biceps pregib i "zapne" na 5-6 ponavljanje i dere se:"daj mi tooooo, oodmaaa!!!". Pridje odma njegov drug i da mu jednu kapsulu amino kisjelina, ovaj popije i toliko psihicki ojaca da nastavi serju sa jos nekoliko ponavljanja:). Inace jednu kapsulu oni smatraju jednom amino kisjelinom:))

tech:

--- Citat ---a moram priznat da i nije loša inaće je stuardesa možda odradim s njom još jedan dodatni većernji trenig!!!
--- Kraj citata ---

"vecernji"... :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Spale ---Radi lik na skotovoj klupi biceps pregib i "zapne" na 5-6 ponavljanje i dere se:"daj mi tooooo, oodmaaa!!!". Pridje odma njegov drug i da mu jednu kapsulu amino kisjelina, ovaj popije i toliko psihicki ojaca da nastavi serju sa jos nekoliko ponavljanja:). Inace jednu kapsulu oni smatraju jednom amino kisjelinom:))
--- Kraj citata ---
...hahhahahahh..pa ovo je za kusturicu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju