Ostalo > Offtopic

Povrede :)

<< < (2/4) > >>

Zoka:
Meni je svaka ali bas svaka povreda bila posljedica nezagrijanosti i opet to uradim... grrrrrrr
A kad se to desi, tako sam ljut na sebe.. ono znam sta ce se desiti i opet to uradim... :) glupan :)

dadochicago:
Upravao tako i meni se to desilo
Uvek se dobro zagrejem ali slucajno jedan dan kao obicni balavac hocu nesto na brzinu i u momentumu izvucem ledza i sad ispastam dva meseca

Pedja_Petrovic:
JA NE SMEM NI DA KAZEM...ALI SAMO CU RECI..2 OPERACIJE..OVO SITNO NECU NI DA NABRAJAM..

m_boy:
hehhe..pedjo imo sam i ja (prije 2god) jednu operaciju ko ti..al nije bio kriv gym nego neki ormari i ostali smestaj.. :oops:  :D

inace zadnje vreme treninga (sad inace 2mes pauze) mi se na ljevoj ruki..ustvari na dlanu kad radim sa vecim kilazama napravi ko neka rupa v ljevom delu..izgleda velko lokalno obterecenje na tkivo.. :roll: spuzve isl. ne pomazu..al sredicemo i to nekako.. :twisted:  8)

H2SO4:
-bol u lijevom koljenu dok radim cucanj i presu.neke mizerne tezine sramotsa me i rec :) jbg posledice visegodinjeg izbjegavanje treniranja nogu.
-bol u lijevom laktu. al nista strasno, moze se biceps odradit onako svinjski bash.
-i jedan hematom u desnom listu. posljedica nestrucnog nabijanja igle.

ostalo sve shljaka ok , sve po jus-u i ps-u :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju