valjda myofusion ima u sebi milk protein koliko sam vidio ? koji je 80%casein 20% whey
šta je bolje za piti pred spavanje i u toku dana,isobolic ili mega shake?
nema ni jedan da je cist
Citat: Spartak Maj 02, 2010, 07:44:13 posle podnevaljda myofusion ima u sebi milk protein koliko sam vidio ? koji je 80%casein 20% whey ima milk proteina to jeste oko 20% casein nama je najbolji micelarni casein ali nazalost ne pise njegov procenat,nego samo milk koji je vecinom kalcium caseinat
nazalost veoma tacno a mleko niko ni ne spominje nego milk protein
Citat: Poseidon Maj 03, 2010, 12:56:48 posle podnenazalost veoma tacno a mleko niko ni ne spominje nego milk proteinkao i sta je tacno da postoji micclear casein
da naravno ali u veoma maloj konc...
ovde pricamo o milk proteinu uopste gledano a ne u 100% micelarnom caseinu koji niko nije ni spomenuo,pricamo u odnosu micelarnog caseina u milk proteinu koji je u myofusionunisam pio nikad taj the micelar casein ali sam pio myofusion koji je jako ali jako dobar...cak vise ne mozemo ga ni porediti sa the jer je myo obican blend protein a the je cist casein zar ne?
stvarno dobar the casein, bas nezno legne u stomak, za razliku od dymo koji sam imao osecaj kao ciglu da sam progutao i nisam mogao da se nazdarem vode posle njega.