Multimedia > Slike/Muškarci

Zoran Vejic

<< < (6/12) > >>

Markoni:

--- Citat: Profimare ---Znam ovog lika... posto se vec dugo ne takmici odlicno izgleda za svoje godine... inace ide u teretanu muscle planet ;)

Veliki pozdrav za njega ako dodje na forum...
--- Kraj citata ---

kako se ne takmici , ove godine je bio na jednom IFBB takmicenju imas i slike u podforumu takmicenja

P:
Takmici se?!
Nisam znao...

Markoni:

--- Citat: Profimare ---Takmici se?!
Nisam znao...
--- Kraj citata ---

http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1507

Big_Rasha:
Mora mu se odati svo priznanje... Covek stvarno zna jako puno o bb... Njegov izgled nije savrsen, ali to nema veze... Pogledajte kada je taj covek vezbao i u kojim smo mi govnima bili tada... Pa vio je srecan onaj koji ima za parce kobasice da stavi u pasulj... Izmedju ostalog kad su ga vratili 1991 sa Evropskog samo zato sto je iz Yug covek je otisao u Grcku...

KasperskY:
Za znanje respect! Za izgled sa takvim znanjem...moj je zakljucak da nesto nije u redu! :roll:

Zoran: To je najjača svetska bodybuilding federacija. Jedini sam Jugosloven (i bivša država, i sada u SCG) sa profesionalnom licencom IFBB PRO koju poseduje samo 40 ljudi u svetu.

ISKRENO MENE BI BILO SRAMOTA DA OVO IZGOVORIM JER PRAVI POZNAVAOCI BODYBUILDINGA ZNAJU KAKVU JE GLUPOST IZGOVORIO KROZ OVU RECENICU!!!

Usput...kako neko moze da bude prvak Grcke, a nije njihov drzavljanin!? Bas cudno! :roll:

Iskreno nemam nista protiv Zorana da neko ne pomisli nesto lose,ali cemu sve te lazi!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju