par pitanja iz razlicitih tema, ali u ovoj su sva spomenuta pa cu ovde i postaviti:
1) interesuje me za pwm posto sam ovde procitao da ga neko pijucka 1h, neko 15 min da li je pogresno smlatiti 1.5 ili 2 merice wheya iz tri gutljaja jer mi se ne mlati sa tim ni 15 min, da li se nesto gubi?
2) povezano sa tim ima li veze ako nakon 20,30 min jedem ili mozda onda i tu treba veca pauza? negde sam procitao da mozes jesti i odma ako ima gde da ti stane..
3) stalno se spominje da je najbolje trcanje na prazan stomak, a ovde sam procitao da je najbolje bcaa i glutami, ako se to nema onda whey(mada na drugoj temi neko rece da je to bzvz..) a ako se to nema svakako belanca treba jesti(negde su i stavljena belanca ispred wheya)..odakle se moze zakljuciti da nikako ne treba trcati na prazan stomak vec treba uneti nesto od ovih proteina,makar belanca ili gresim?
4) takodje ovde je spomenuta dekstroza i nakon samog kardia dok na drugoj temi je receno da ne treba..
Takodje je receno da je posle kardia bolje belanca nego izolat..da li to vazi i za whey?
Odnosno kako izgleda pwm nakon kardia..ako je izbor dekstroza whey belanca, sta je najbolje? I da li ako se jedu belanca treba uzimati i neke uh ili to kasnije?
5) spomenut je i prozor nakon treninga od cini mi se 10,20 min. da li to znaci da je kardiom od 20 min i istezanjem taj prozor zatvoren ili se to racuna nakon celokupnog treninga?
Nadam se da sam bio jasan..procitao sam ovu temu i potrazio odgovore na drugim pa su ovo ostale nedoumice..