Ostalo > Offtopic
Bubuljice na ledjima
muki17:
Jedan moj drug iz teretane je najebao ,kako kaze od ''proteina'' (to moze da laze neke babe i dede)--znaci dobio je takve akne po ledjima i ramenima da je to strasno...I on se cupa na (opet kazem ''proteine''),a 99% je upotreba AAS u 17 god.. strasno,strasno :-\ :-\ :-\
Sinke:
Imam bubuljice na ledjima i malo na ramenima...moze li mi neko reci kako tacno da koristim taj losion sa klindamicinom...citao sam na jednom forumu da taj losion ne bi bas cesto trebao da se koristi jer je jak antibiotik i da akohol jako isusuje kozu....
AlexB:
Vidim da je tema prilicno stara, ali posto vidim da pominjete roaccutane ovde, rekoh da pitam, da ne otvaram novu temu.
Ovako...treniram vec "3-4 godine"...stavio sam pod znake navoda jer sam studirao u inostranstvu, pripremao se za neke zahtevne ispite ovde itd. pa sam pravio prilicno velike pauze...uglavnom krenuo sam da treniram sa 62kg i 182cm i sad sam na 73kg i 182-3cm..
Imao sam prilicno velike probleme sa bubuljicama i to se sada vremenom kao smiruje s vremena na vreme i onda opet pocne...uglavnom to su potkozne bubuljice koje se pojave samo odjedanput u vidu bola ispod koze i onda nakon par dana izbiju na povrsinu koze....i tako stoje na licu kao crvene cvoruge, i stoje...onda bubuljica "sazri" i stoji...i stoji...i onda meni pukne film i iscedim je...:S....a ista situacija mi je i po ledjima i grudima...
Bio sam danas do VMA zbog toga i doktorka mi je prepisala roaccutane 40mg dnevno (20g posle/uz dorucak i 20g posle/uz rucak)...pomenula mi je da mnogo isusuje lice i usne i da cu morati da ih mazem pantenol mascu i rekla da nakom mesec dana koriscenja dodjem na kontrolu i uradim analize krvi....akcenat je stavila na transaminaze ALT I AST (koji su pre svega enzimi jetre, ali takodje i skeletnih misica) i holesterol...(zasto transaminaze, da li ovaj lek ostecuje jetru :S?)
CItao sam malo vise na netu o njemu, ali da li moze neko da mi iz prve ruke kaze svoje utiske i da li je imao neke nezeljene efekte od ovog leka?
Citam na nekom engleskom forumu, liku navodno opala kosa...drugi se ubio...treci obnevideo...gomila gluposti uglavnom...koliko ja vidim :S
Zahvaljujem se unapred na odgovoru :)
BokY_LA:
nemam pojma u vezi tog leka.. ali sam siguran da ishrana puno utice na bubuljice.. ja cim pojedem malo shita izadju mi bubuljice.. a leti nema ni jedne jedine(cista hrana).. a zimi najvise po ramenima i ruci one sitne sto ih ima puno i po ledjima ima koja zbog junka
Pocetnik993:
resio sam se bubuljica
pranje lica sapunom ujutru i uz tusiranje dove sapunom
i ramena posto sam ih tu najvise imao
i suncanje ili solarijum
i nema ih vise
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju