Ostalo > Offtopic
Bubuljice na ledjima
AlexB:
--- Citat: Bare Maj 30, 2011, 03:59:25 posle podne ---
--- Citat: Pocetnik993 Maj 26, 2011, 02:39:53 posle podne ---resio sam se bubuljica
pranje lica sapunom ujutru i uz tusiranje dove sapunom
i ramena posto sam ih tu najvise imao
i suncanje ili solarijum
i nema ih vise
--- Kraj citata ---
Koji DOVE sapun? Ima ih vise sigurno?
--- Kraj citata ---
Probaj onaj sa 1/4 hidratantne kreme....PH neutralan je i ne isusuje kozu...
High Intensity2:
Krenule su mi malo sitne bubuljice na ledjima predpostavljam od vise faktora(500mg test E nedeljno,prekomerno znojenje, vrucine itd)
Ima ih malo ali me ipak nerviraju,sta koristiti?
Cuo sam za onaj tecni puder i doroslovac losion da su ok preparati, sta mislite o njima.
Higijena i ishrana su 100% pritegnute posto sam na striktnoj dijeti koja u kojoj naravno nema prostora za junk
Sljivko:
Meni svaki pocetak leta presedne,cim veca vrucina i znojenja one odma...Najvise mi pomaze bebi puder. Pre svakog izlaska iz kuce ispod odece stavim na ledja i grudi. Isto odmah posle tusiranja uradim. To mi najvise spasava stvar
filip85:
baš pišem Boletu malopre... meni je sunčanje dosta pomoglo prošlog leta jer su mi leđa bila u haosu posle kure koja se završila u martu i to je par meseci trajalo... majice sam posle svakog treninga čučnja ručno prao od krvi...
u drugoj kuri mnogo, mnogo manje, iako je po dozama i arsenalu bila vrlo slična ali duplo duža... hrana takođe slična...
u svakom slučaju, pokušaj sa sunčanjem, trebalo bi malo da ih isuši i da se poboljša stanje, ako ništa drugo bar će biti manje uočljive kad pocrniš... :)
Becks:
--- Citat: High Intensity2 Jul 09, 2013, 07:01:16 posle podne ---Krenule su mi malo sitne bubuljice na ledjima predpostavljam od vise faktora(500mg test E nedeljno,prekomerno znojenje, vrucine itd)
Ima ih malo ali me ipak nerviraju,sta koristiti?
Cuo sam za onaj tecni puder i doroslovac losion da su ok preparati, sta mislite o njima.
Higijena i ishrana su 100% pritegnute posto sam na striktnoj dijeti koja u kojoj naravno nema prostora za junk
--- Kraj citata ---
Estrogen i higijena.
Sto se tice higijene:
- Solarijum 3x nedeljno 5-10 minuta
- Gledaj da ti je cista majica za trening svaki put
- Istusiraj se cim dodjes kuci sa treninga
- Kupi neki cleansing gel ili penu, kostaju oko 550-750din, ima od vise proizvodjaca, gledaj samo da ne sadrzi alkohol i sapun i da sadrzi glycerin, da je za osetljivu kozu. Na kraju tusiranja nezno utrljaj na to mesto gde ti se pojavljuju dok ne zapeni lepo i onda samo isperi... Ovo puno pomaze i skroz ocisti kozu.
- Klindamicin gel u apotekama ~300din 1-2x dnevno
Ne stavljaj nista na akne, nikakve pudere i te stvari i ne diraj ih prljavim rukama.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju