Ostalo > Offtopic

Bubuljice na ledjima

<< < (15/16) > >>

BBBbbb:

--- Citat: Djokili  Maj 27, 2011, 06:37:41 posle podne ---mislio sam na pojavu bubuljica.Ali dobro po tvom postu vidim da mi nece izlaziti od zdravih masti,moze samop da se poboljsa stanje.

--- Kraj citata ---
da, omega3 povoljno utice na kozu

Spartak:

--- Citat: Djokili  Maj 27, 2011, 06:37:41 posle podne ---mislio sam na pojavu bubuljica.Ali dobro po tvom postu vidim da mi nece izlaziti od zdravih masti,moze samop da se poboljsa stanje.

--- Kraj citata ---

pa ne znam nisam rekao da nece,al bi po defaultu trebalo da sprijeci neku vecu pojavu.Zavisi kako si genetski nagradjen.Meni dzabe sva dobra ulja izlazice vazda :)

Bare:

--- Citat: kety  Novembar 29, 2008, 10:43:55 posle podne ---I sto ja to volim da stiskam!Ali nisam odavno to radila.Veruj mi,nemam ni jedan od kada sam se udruzila sa roaccutanom.Znam da mnogi to uklanjaju kod kozmeticara ali se vraca opet.Pretpostavljam da je i tu bitno pranje koze odgovarajucim sapunom i isusivanje.Mitiseri nicu na masnom

--- Kraj citata ---

Kako si se udruzila? Reci nesto vise ako mozes? :)

Bare:

--- Citat: Pocetnik993  Maj 26, 2011, 02:39:53 posle podne ---resio sam se bubuljica
pranje lica sapunom ujutru i uz tusiranje dove sapunom
i ramena posto sam ih tu najvise imao
i suncanje ili solarijum
i nema ih vise

--- Kraj citata ---

Koji DOVE sapun? Ima ih vise sigurno?

Bare:

--- Citat: H2SO4  Novembar 29, 2008, 12:31:54 posle podne ---ma i narod u danasnje vrijeme se slabo umiva. nije to ko nekad, ustanes umijes se ,o brijes se itd.
danasnja omladina odma ustane uplai komp, tamo se dopisuju na fejsbuku,salje smsove kuva se kafa itd razne gluposti, a licna higjena u drugom planu skroz.
mislim da se treba vratit starim tradicionalnim vrednostima.

--- Kraj citata ---

Slazem se, mi recimo se turisamo kao fol, al zato ne PEREMO NOGE, a to je u stvari super masaza tabana, znali nasi stari foru ;)
Znaci ono u lavoru...kao nekad :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju