Ostalo > Offtopic
Gde su slike ???
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---dobro.....jesi u pravu ,ovo je oblast u kojoj moras pored znanja da imas i prezentaciju u vidu svog tela,jer trebas biti primer ili ti neki uzor ljudima koji uce od tebe.
no....ok mislim ocigledno je da ima neki kompleks i malo vise se hvali,mozda nesvesno ali molim te 2-3kg se ugojiti na dan ja sam cula za ubrzan metabolizam i da sagore sve sto su jeli i gube 1kg dnevno ako bi jos vezbali ali to je retko,tkao smatram da su gluposti to igram se sa kg kao sa lopticama za zongliranje.
ja se bavim totalno drugim sportovima teretana je tu usput iskreno decko me je zainteresovao za istu i za ovaj forum,on takodje jos ne daje nikakve komentare jer tek je zavriso fax radi prvi put u teretani nekih 7meseci i......mislim sve u svoje vreme....svuda imas pilica i veterana i iskustvo ne moze biti isto.....
eto i meni koja nemam pojma kad cujem te neke dijete jedi ceo dan voce i udri u teretani do iznemoglosti ma vazi,a mozak ce da jede sta??smaog sebe,i sa 26ce imati cir na zelucu i lucenje kiseline u zelucu od tih vocnih kiselina i secera.
--- Kraj citata ---
...hehheheheh....larro..ja sam dobio za noc 9 kg......u egiptu....ali isto tako sam za grcu skinuo 7 za noc.//...jbg...to ti je b.b...hahhah
laracroft:
dobro de jedno si ti tj.vi posto si stariji za postovanje a drugo je on,on....kao nista suplementi i samo I od ishrane.....whatever
nego reci mi onaj kao sejk za mrsavljenje verovatno ga ima u tvojoj radnji valja li to nesto?
to je kao zamnis obrok time?sta uopste mislis o preparatima za mrsavljenje i da li je isto to i recimo fat burner!!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---dobro de jedno si ti tj.vi posto si stariji za postovanje a drugo je on,on....kao nista suplementi i samo I od ishrane.....whatever
nego reci mi onaj kao sejk za mrsavljenje verovatno ga ima u tvojoj radnji valja li to nesto?
to je kao zamnis obrok time?sta uopste mislis o preparatima za mrsavljenje i da li je isto to i recimo fat burner!!!!!
--- Kraj citata ---
..iskreno---te sejkove necu komentaristai..
sto se tice preprata za mrsalvjnje....blaza varijatna UNYDINE,,,extreminija varijanta CHARGE,ANIMAL CUTS....to je ono sto bih ti ja preprorucio...
eXeR:
ja bi psoto svoej slike, ali nisu jos vrijedne.
milovan:
ma ja ljudi bih poslao slike, vec sam poslao neke, ali prvo i osnovno moram da naucim da poziram, juce sam umro pokusavajuci da izbacim lepezu na kraju sam i uspeo nesto malo , ali nije to to........
Jednostavno mora neko da mi kaze kako i sta, pa cu ja sve to lepo objaviti , i ako imam 70 kg.........
Nisam od onih sto se stide... i mislim da se ne bi trebalo stideti svog tela kakvo god bilo.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju