Ostalo > Offtopic
Gde su slike ???
Nikae:
100% se slazem sa Larom, a sto se tice filma TOMB RIDER...ti znas za koga je on pravljen? Kako neki ljudi pricaju gluposti nepromisljene pa to je strasno....
Ne pisem ovo da bi se sad nastavljao sa nekim, nego me nerviraju likovi koji napadaju odjednom i bez razloga, ovde smo da se zezamo i naucimo po nesto.
Svoje misljenje iznesi, ne napadaj drugog...pitam se da li bi tako nesto rekao nekome i u lice?...kukavice... (vidi rimuje se).
Ovo se odnosi na sve koji smaraju.
MR.BIG:
Ajde bre ljudi postavljajte vase slike!
Ne postaviti slike je glupo i ne radi se o egzibicionizmu ili cemu vec?!?!!?
To vam je kao da imate Ferarija, ali ga ne vozite i ne pokazujute nikome, vec ga drzite zakljucanog u garazi : )
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---jao boze,guljenje energije.....ja nisam nigde napisala da su dizelasi kriminalci zato za pocetak nemoj da si POVRSAN ok?
niti sam raspravljala o pravcima filmova i muzike!!!!
mislim da je jezik kulturno obelezje i da JE taj fazon seljacki bar meni sa je bilo, sa bre i ostalo.....bez ljutnje ali ljude koji tako govore i koje sam upoznavala su na nivou o kome necu da raspravljam i OVO SE NIJE ODNOSILO NI NA TEBE NITI TVOG BRATA KOGA NE ZNAM VEC NA ONO STO VIDIM DA SE U PISANJU KORISTI,TAKODJE APELUJEM NA RECCU NE KOJU VECINA PISE ZAJEDNO.......
STO SE LARE TICE,NE RADI SE O FILMU VEC O GLUMICI KOJU GOTIVIM,NISTA VISE OK IZGLEDA I TO JE TO.
--- Kraj citata ---
.........................................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ANGELINA.....EVO..MAJKE MI..NE BIH JOJ NI DINAR UZEO :twisted: :twisted: :twisted:
Markoni:
a neke devize , da li bi joj njih uzeo ??
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---a neke devize , da li bi joj njih uzeo ??
--- Kraj citata ---
.....neeeeeee...markoni....
to bih odradio...PRO BONO....... :wink: :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju