Nisi nista trebo da odgovoris kad vidis dase napalio na tvoja ledja hahahaha, Šalimse. Nego glupo raspravljane...
Hahahahahaa, u pravu si treba da se cuvam. Taj decko je legenda jos sa hrvatskog foruma, napisao je tamo toliko gluposti kada je postavio svoje slike da ih samo mozes zamisliti. Ja ga ne mogu shvatiti ozbiljno zato sto uopste nije ozbiljan. Ima solidne predispozicije za BB ali mnogo je nametljiv i umjesto da slusa i uci samo neke gluposti pise.
. :lol:
Imash i ovde na forumu , Slike clanova, stoje ti moje slike, i apsolutno sam isto napisao.
To sto ti meni ne verujesh da se ja slabo hranim, da ne uzimam suplemente, da ne uzimam AAS , i to sto ti meni ne verujesh da u proseku spavam 4-5 sati.. zbog posla.. i to sto mi ne verujesh da treniram 6x nedeljno i da mi je svaka serija do otkaza... TO JE DRUZE TVOJ PROBLEM.
Mozesh samo da mi se divish.. Eventualno da ti posaljem neko DVD izdanje mog treninga...
A sto se tiche ovog UCHENJA I NAMETANJA, tu najvishe greshish!
Pogledaj i ovde sve moje postove ! To vrlo lako mozesh uraditi!
Pogledaj moje postove sto se tiche treninga, suplemenata, steroida !
VIdecsh 3 moja posta !
A jel znash zasto? Zato sto se ne namecem tamo gde ne znam ! Nego cutim i prelistavam! Isto tako idi i na taj hrvatski forum !
Pronadji tamo moje postove ! Tamo ih imam 2 !
A na tom forumu su me napali retardirani ******** koji su me napali govoreci.. NAS SI NASHAO DA LAZESH .. KAO NE UZIMASH NISHTA.... AJ NE LAZI...
Kao da ja imam neke koristi od toga sto sam vas "LAGAO" da se loshe hranim, a u stvari se EXTRA hranim...
Kojom logikom to idesh ? Samo mi to objasni , i ja vishe necu da napishem nijedan post na ovom sajtu ! Aj molim te...
Znachi, samo mi napishi, kojom logikom si doshao do toga da ja lazem sto se tiche mojih uslova za BB
? I sta mislish da ja imam od toga ?
Ajde nekako i da razumem da si mladji, pa si nesto ZAVIDAN, ali nisi mladji, a nemas razloga ni da budesh zavidan, aj reci mi STA JE ONDA RODJACHE
Zasto bi ja lagao sto se tiche tih stvari?
Vidimo se u cetvrtak uveche... ako se nesto ne promeni, tada radim...