General Bodybuilding Discussion > Članci
DAVE PALUMBO
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MAXX Januar 10, 2008, 08:47:30 posle podne ---Koliko znam, cesta je pojava da se ljudi ne slazu sta konkretno u gramima znaci low carb... Posto si radio ketogenu dijetu, i to veoma uspesno, bilo bi dragoceno da nam kazes koja su tvoja merila i iskustva u vezi toga?
--- Kraj citata ---
upravo objasnih miki
MAXX:
Stari, ti mene poznajes i znas da se uzdrzavam da dajem preporuke i objasnjenja u vezi necega sto nisam siguran da potpuno znam. Iako ponesto znam o tome, ketogene dijete nisam probao ni licno ni na onima sa kojima sam radio, pa sam se zato uzdrzao od davanja brojki itd, i na kraju zamolio tebe da to uradis.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MAXX Januar 10, 2008, 08:54:19 posle podne ---Stari, ti mene poznajes i znas da se uzdrzavam da dajem preporuke i objasnjenja u vezi necega sto nisam siguran da potpuno znam. Iako ponesto znam o tome, ketogene dijete nisam probao ni licno ni na onima sa kojima sam radio, pa sam se zato uzdrzao od davanja brojki itd, i na kraju zamolio tebe da to uradis.
--- Kraj citata ---
nadam se da je ok..
str8 to face....
pa ko voli
H2SO4:
cuejm da ga je tony freeman napustio zbog neslaganja oko nekih megadoza hemije. nisam siguran za taj info
Gjoroski:
Ja sam bio malo u setnji, pa sam duzan samo malo pojasnjenje, oko mog postovanja na temu DAVE DIJETE.
Problem nije bio u njegovom meniju. Jer je to izvodljivo, za onog koji ima m..a da to odrati,ali i koji je mentalo spreman za sve to. Cela stvar je u glavi.
Problem je bio oko "low carb ili no carb,"
Dakle, ako se radi o dejiti namenjena za dobijanje misicne mase, onda Dave preporucije i unosenje UH sa svakim obrokom od 30-50 gr. prema individulanom izboru.
FOR WEIGHT GAIN:
Follow my same formula. . . High protein (50g per meal), Moderate Fat (25g per meal), and moderate carbs (35-50g per meal).
Ako se radi od ejite za definiciji, priprema za takmicenje, ONDA JE STRIKTNO NO CARB.
When your carbs go to virtually nothing (which they should be), for the first 3-4 days you will feel "weird" since the brain is desperately searching for gluose to use and it's starving for fuel. Once that initial 3 days is done, your brain will switch to using ketone bodies (fats) and it will seem as though someone flipped on the light switch-- you'll feel great.
The trick is not to go LOW.......but to get rid of them completely. Low will keep your braining hoping you eat more............NONE will force your brain to start burning KETONE BODIES (FATS) and will stablize your blood sugar and you'll feel great!
I evo jedno prosto objasnjenje sa negove strane:
Remember, the diet I suggest has all its components in place for a reason. I constantly get questions of whether a person could follow my diet suggestions and use a bit less fat and one or two small carb meals. The truth is, any diet works if there's a logical plan behind it and if you stick to it. If you add some carbs to my diet and take away some fat, it will no longer be my diet.
If you add carbs, you'll never get your brain into KETOSIS. If your brain isn't in ketosis, it will constantly be searching for CARBS to use as energy.
Mislim da je sada sve jasno. On spominje, pise LOW CARB, ali sve to dolazi kao nus pojava uneta preko sasvim drugih namirnica koje nisu CARB namirmice.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju