Multimedia > Slike/Muškarci
Craig Core
t1000:
Inace,kako oznacavate text koji je neko drugi napsao (sigurno copy/paste) ali kako ga UOKVIRITI? :?
Vojislav:
--- Citat: t1000 ---Inace,kako oznacavate text koji je neko drugi napsao (sigurno copy/paste) ali kako ga UOKVIRITI? :?
--- Kraj citata ---
Kad hoces da citiras nekog, samo koiknes na dugmence "Quote" u gornjem desnom uglu njegove poruke i otvara ti se forma za slanje poruke u kojoj je vec unesen citat poruke koja ce se videti uokvireno, kao sto sam ja sad uradio.
Pozdrav,
Vojkan
sempai:
--- Citat: t1000 ---Pedja: ...Sto se tice uporedjivati njih dva.....to nema smisla..u nijednom segmentu..razumes....jedino u ESTETICI koaj je kod tebe najbitynija...i treba da se svog mislenja drzis i to je ok......
Ronnie je moj fan zato sto je dokazao da je najsavremeniji BB (pre nisu postojali TAKVI suplementi,anabolici...)On je u stvari najbolji ali mi se njegova estetika ne dopada kao kod Milosa,na primer ili Lee Haney-a...
--- Kraj citata ---
Hej t1000 NIJE Ronnie tvoj fan vec si ti njegov fan!!! Tebi se svidja Ronnie i ti si njegov fan, a Ronnie nema pojma da ti postojis tako da on ne moze da bude tvoj fan
ne znam zasto me ovo nervira....
milovan:
pa ajde sada ne moramo tako...
ja sam samo rekao da je kod onog lika dobro rame, i vise nego dobro, bas mu je objasnio , ali zato stvarno nigde nema trapeza i grudi.....
Ps : ruke su isto ok ....
Ali sto pedja kaze ne mogu babe i zabe, jednostavno nisu uopste primer za neku komparaciju....kako da kazem... nsu u nekoj slicnosti da se uporedjuju.....
t1000:
Hej t1000 NIJE Ronnie tvoj fan vec si ti njegov fan!!! Tebi se svidja Ronnie i ti si njegov fan, a Ronnie nema pojma da ti postojis tako da on ne moze da bude tvoj fan
ne znam zasto me ovo nervira....[/quote]
Dobro FAN,pogresio sam,mnogo sam bezao sa srpskog u osnovnoj skoli.Da li se O pise velikim ili malim slovom? :roll: :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju