Multimedia > Slike/Muškarci

Craig Core

<< < (5/10) > >>

Big_Rasha:
Mislim gledano odavde Roni je mnogo veci od ovog baljka i ne mozes ih porediti. Roni se ne moze porediti nisakim.
Mislim sto Pedjos kaze nije bas po Jusu, ali ko god da stane pored njega izgleda smesno. Ko je mogao da ga pobedi Shawn, Levrone??? Dajte molim vas. Roni je KRALJ i tacka.

Big_Rasha:
Pricate kako su sad izmislili nove anabiloke pa je to razlog za ovolika cudovista. Ako malo bolje pogledate da u doba ljudi kojima se vi divite nije bilo doping testa nego su svi onako dopingovani pozirali. Ko je gledao Pumpin Iron video je d niko uopste ni ne jede, poneko belance i to je to. I onako budu napuvani na takmicenju, od cega? Od belanceta?
Mozes ih videti kako sede sa svima ostalima i jedu sta i obicni ljudi, a posle Olimpije po parce torte. Smesno. A Arnold retard nije se strcao ni na tortu nego je prvo zapalio cigaru!!! MAJMUN. Znaci veze nisu imali ni sa treningom, Lou uopste ne dise za vreme treninga, tesko mi da ga gledam a bio je onoliki, od cega?
A Sergio Oliva, vidis mu moci i sve ti jasno...
Ajde necu vise da se nerviram...

t1000:

--- Citat: Big_Rasha --- ...Ko je gledao Pumpin Iron video je d niko uopste ni ne jede, poneko belance i to je to. I onako budu napuvani na takmicenju, od cega? Od belanceta?...
--- Kraj citata ---

U pravu si.Bodybuilding ce da se raspadne za 20 godina.Sta ce da se desi?Izmislice neku tableticu (nece biti boc-boc u guzu,nego tableticu brate) i doje neki klinac od 18 godina i tako sve to pocne...Svaki trening jedna tabletica i ima sta da vidis...Evo moji ortaci u kraju su se nalozili na metan a od svih njih sam jaci i izdrzljiviji...Ali zato kada ih pogledas na adi uplasis se 8O

t1000:
Neverovatno.U topicu iznad sam malopre video da i ti pominjes METAN  8O

sasacg:
Rasho,hoces da kazes da su bili onoliki samo od AAS.A cime hrane misice?Vazduhom?Mislim,pricas bezveze svasta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju