Multimedia > Slike/Muškarci
Craig Core
Big_Rasha:
Ma covece jeli su oni, ne kazem da nisu, ali to je cirkus sta se danas radi!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Big_Rasha ---Ma covece jeli su oni, ne kazem da nisu, ali to je cirkus sta se danas radi!!!
--- Kraj citata ---
...a jesi nekada razmisljao o genetksom inzinjeringu i gde je sve napredovalo molkularna i hemija i bilogija i fizika i sve moguce druge jebene nauke koje postoje na ovome svetu??.....
milovan:
Ne znam jel postoji i jedan takmicar da se nije bocnuo ili zgutao nesto, jer ljudi ja mislim da se moze postici dosta slicno i prirodnim putem...... naravno uz mnogo vise truda i znanja.....
Mene iskreno aas nerviraju, svako ce da bude velik bez mnogo muke...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: milovan ---Ne znam jel postoji i jedan takmicar da se nije bocnuo ili zgutao nesto, jer ljudi ja mislim da se moze postici dosta slicno i prirodnim putem...... naravno uz mnogo vise truda i znanja.....
Mene iskreno aas nerviraju, svako ce da bude velik bez mnogo muke...
--- Kraj citata ---
...koliko slicno mislis milovane??????>>.....ako mislis takmicarski body b da mozes uraditi bez hemije...to zaboravi da se popnes na k..i da se vrstis na njemu 9 godina..dzaba bi ti bilo..
milovan:
ne naravno takmicarski, to si u pravu, nego voleo bih da vidim koliko to priblizno moze da bude.......
Pa da uporedim npr coveka koji vezba eto nekih 10 god , na kreatinu amino i proteinu,( da kazemo da je to prirodno ) i da uporedimo nekoga ko je s vremena na vreme koristio aas ali kome je eto npr tek 5 god vezbanja....
Mislim da bi opet steroid pobedio, uprkos tome sto je onaj prvi 5 god duze trenirao.... eto samo to hocu da kazem, ispade da nije morao da se muci 5 god vise... ;)
A da je bb od pocetka zabranio sve te bockalice i da ljudi nisu mogli nista od hemije da koriste, kakve bismo mi to likove gledali ?
Mada meni bi tako bilo draze, znalo bi se ko je koliki prirodno.....
Ali jbg vec je sve to odavno krenulo nekim drugim kolosekom.......
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju