Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Pomoc bi mi dobro dosla
Nuke:
po meni je zalosno to sta neki difovac kao ti misli prvo na kemiju a o suplementima ni s...zasto ne posaljes tu "kemiju" da ona dize benc umisto tebe kad ona vec odraduje sav posao kao sta ti kazes...
Arnoldinyo:
Ako jos jednom procitas moje poruke videces da sam napisao da za sada radim 100% prirodno i bez hemije.I nisam rekao da odradjuje sav posao nego da bi mi pomogla.Pitao sam koje suplemente preporucujete a neka hemija otom potom"!!!!!!!Dakle prvo pazljivo procitaj sta sam napisao a onda kritikuj!Unapred zahvalan
Nuke:
--- Citat: Arnoldinyo Februar 27, 2008, 10:42:58 pre podne ---Ako jos jednom procitas moje poruke videces da sam napisao da za sada radim 100% prirodno i bez hemije.
--- Kraj citata ---
nisan ja reka da ti radis sa kemijom...
--- Citat: Arnoldinyo Februar 27, 2008, 10:42:58 pre podne ---I nisam rekao da odradjuje sav posao nego da bi mi pomogla.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Arnoldinyo Januar 28, 2008, 02:13:38 pre podne ---suplementi mi nisu potrebni tako da bi mi samo neka hemija odradila poso!!!
--- Kraj citata ---
sad ja neznan ko je tu lud...
--- Citat: Arnoldinyo Februar 27, 2008, 10:42:58 pre podne ---Pitao sam koje suplemente preporucujete a neka hemija otom potom"!!!!!!!
--- Kraj citata ---
neznan...ja san samo vidia ovo...
--- Citat: Arnoldinyo Januar 27, 2008, 11:50:44 posle podne ---Ako bi mogli da me posavetujete u vezi programa nacina treniranja...
--- Kraj citata ---
sad jesi mislia na trening il suplemente?
--- Citat: Arnoldinyo Februar 27, 2008, 10:42:58 pre podne ---Dakle prvo pazljivo procitaj sta sam napisao a onda kritikuj!Unapred zahvalan
--- Kraj citata ---
i ja tebi unaprijed zahvaljujen da i ti sam sebe procitas prije nego sta postas... 'goodboy' \MLAT\
Arnoldinyo:
To sa suplementima sam ispravio, posto sam u prvim porukama pisao a nisam detaljnije iscitao sajt,zadji komentari su na mestu a taj biser s pocetka...U svakom slucaju vidi se da se baziram najvise na trening,pa bih eksperimentisao i sa nekim suplementima a hemija kao sto rekoh otom potom.Dakle jesam pisao da mi suplementi netrebaju ali to mi je bio drugi post na forumu tako da takve stvari ne bih uzeo za zlo jednom "pocetniku". OK?
Nuke:
sve ok, ne uziman ti nista za zlo, nemoj ni ti meni :mrgreen: pozz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju