Ostalo > Offtopic

X3M FORUM od danas!!!

<< < (9/32) > >>

Milos Sarcev:

--- Citat: tadiano  Februar 19, 2009, 12:56:14 posle podne ---uf trbalo mi pola sata da desifriram milosev post... ;D

--- Kraj citata ---

--- Citat: tadiano  Februar 19, 2009, 12:56:14 posle podne ---uf trbalo mi pola sata da desifriram milosev post... ;D

--- Kraj citata ---
@ola sata ?
Moj @ost je @o@rilicno (ne)@o@ularan a i ne@otrebno ...OK - dosta glupiranja sa moje strane...Hteo sam samo malo da vas "razveselim"...

x3mwoman:
Dobra ideja! Valja se malo i pomučiti, ne može sve na gotovo ;)

MarK3:

--- Citat: Milos Sarcev  Februar 22, 2009, 06:32:12 pre podne ---@ola sata ?

--- Kraj citata ---
pa samo je slovo P zamenio sa @ ne znam zasto ga je tesko ''desifrovati'' ;D

--- Citat: Milos Sarcev  Februar 22, 2009, 06:32:12 pre podne ---Moj @ost je @o@rilicno (ne)@o@ularan a i ne@otrebno ...OK - dosta glupiranja sa moje strane...Hteo sam samo malo da vas "razveselim"...

--- Kraj citata ---

pa poenta foruma je pored ucenja neceg novog i korisnog je pomalo druzenja, zezanja i tako to ;D bar po meni...

TeH FiLiP:
ja tek sad vido ovo :D sta fali,Miloshu je sigurno bilo teze da kuca @ mesto p nego nama da citamo :D

tadiano:
ne zelim se nikom ovde uvlacit u guzicu ili bilo sta slicno.... al ovaj forum je za za mene amen.....otakako mi ga preporucija jedan trener iz dijan gyma ( taj isti sad radi u dijanovom "sportska prehrana" shopu) sve je krenulo drasticno na bolje....nikad nisam ovako napredova po pitanju svega u bb...samo rijeci hvale!!!!!!!! najbolji forum na balkanu i sire...samo naprid!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju