Ostalo > Offtopic
X3M FORUM od danas!!!
EXTREME:
--- Citat: Vladar Januar 26, 2009, 08:18:55 posle podne ---nellle, The Dusan Todorovic, -sszgo-, bebac su dobili ban na 48 sati da ne mogu da salju poruke.
R.Igor86 je dobio dozivotni ban.
Nemam ni vremena ni volje da trpim i gledam kako razni prave od ovog mjesta poligon za svoju zajebanciju ili/i preseravanje po bilo kome.
Siguran sam da neki to rade svjesno i namjerno zeleci da dezavuisu rad svih nas ovdje, dok su neki drugi samo budale po defaultu.
Ovi gore su upozoreni, prvi su na listi za odstrijel, mada lista se svakodnevno updejtuje, pa nek izvole sigurno cu biti jos manje flexibilan nego li i do sada. ;)
--- Kraj citata ---
Samo malo da se skrene pojedincima paznja.
Ko ima sta sa kim da raspravlja...slobodno se nadjite uzivo pa raspravite!
Ako je neko zeljan pisanja i prozivanja ima gomila drugih foruma pa samo napred...X3M forum ne sluzi za to!
Ako nekome nesto nije jasno u vezi ove teme neka se sam odjavi sa foruma!
nellle:
opet ja...
Borat:
Palo skraćivanje krila i berba ušiju! I bio je red! Sve podržavam!
Milos Sarcev:
--- Citat: EXTREME Februar 03, 2008, 11:52:31 posle podne ---! Pljuvanje, psuvanje, prepucavanje, prozivanje, pametovanje i jos gomila reci na slovo P od ovog trenutka nece postojati na X3M FORUMU.
--- Kraj citata ---
@A @AMETNO @EDJA @O @EDESET@ETI @UT!
@o @edeset@eti @ut?
@a dobro - @omenuta brojka je samo zbog efekta - @o svemu sudeci ne@otrebna ali neka...
@ljuvanje, @sovanje, @re@ucavanje, @rozivanje, @ametovanje - @a stvarno nema smisla...
@robajte @ametnim @a onda i @azljivim @redlozima @otsticati @osebno @rijateljski ras@olozene @retstavnike foruma da na@rave @ravi izbor @ametnih i @azljivih @oruka ili @itanja @a @o @edjinom @redlogu ili @re@oruci [@a cak i @retnji @o nekim @ogledima @risutnih i @ostojecih @retstavnika ovog @rele@og X3M FORUM-a u @etak @o@odne @osle @et sati i @edeset@et @omenutih @roteklih @ojedinacnih @oluminuta] @o @rvi, @eti ili @etso@edeset@eti @ut ?? @ocnite @ravilnim @ostupcima @riklanjati @aznju @risutnih ili @ostavljenim @itanjima (@o @ravilu @ametnim @itanjima @osto glu@osti ne@otrebno i neo@ravdano @onizavaju @ravedne, @ristojne, @azljive, @onosne, @resudne i @o @edji @robrane @retstavnike @rvobitno na@redne gru@e @ovezanih @ojedinaca - koji so@stvenim @rimerima @ovecavaju @rocenat @ametnih @ersona...
Hmmmmmm? @OSALJI ili @REGLEDAJ @re nego sto te @edja o@omene ili @omeri.... @ozdrav !!!
OK?
@rimite @omenuto kao @odrsku @edji...Covek je @o @ravilu u @ravu - @ogotovu @etkom @o@odne (da @omenem @edeset@et minuta?)
tadiano:
uf trbalo mi pola sata da desifriram milosev post... ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju