.....mene su odjebale u poslednjih godinu dana 3 devojke.....
Brate, batali ovo, idi juri devojke po gradu. :wink:
Pusti ti nas matore... (i ozenjene :? ).
Salim se naravno. Meni je krivo sto nisam u tvojim godinama poceo da intenzivno treniram, nego sam se bavio drugim glupostima.
Ne da bi narastao kao Ronnie ili neki drugi veliki momak. Vec zbog toga sto tek kada sam poceo intenzivnije i ozbiljnije da treniram, sam otkrio da je to prava stvar.
Sa svojih 28-29 godina sam imao oko 100 kg, ali naravno ne ovih, nego onih, nekvalitetnih i izgledao sam kao malo burence. Pusio sam, ponekad popio malo vise. Nisam mogao da se popnem na 2 reda stepenika a da se ne zadisem. Jednom recju osecao sam se grozno.
Sada sa 34 godine, se osecam duplo bolje. Imam vise kondicije, imam vise snage, bolje izgledam nego onda sa 28. Prema tome nekako sam postao zavistan na sve ovo, treniracu celog zivota sigurno (dok me noge drze).
Vec sam rekao da se ne takmicim zbog takmicenja, vec zbog sebe, zato sto je to jedini nacin da se fino doteram. Prema tome, ti samo treniraj, i ne obaziri se na ta takmicenja na kojima si zacrtao da izadjes. Cak i kade te ne daj boze ostete za 2 ili 3 mesta nemoj da se obazires. Jeste da covek malo izgubi volju i nadu kada se tako nesto desi, ali podji od toga da su ti samo uskratili parce metala oko vrata i nista vise....