Plakanje je pokazivanje slabosti za muskarca.Totalno je neprivlacno
generalno nije slabost, zavisi koji je razlog zasto bi musko pustilo suzu... uostalom to je proces koji je svojstven ljudskom bicu i u nekim slucajevima je i zdrav, jer na neki nacin se izbace iz sebe negativna osecanja i smiri psiha... svima je lakse nekad kad se isplacu nego kad drze to u sebi... da ne pricam sad razloge jer su to uglavnom neprijatne ozbiljne situacije...
... naravno nije prikladno da places ako si ogrebao koleno, ili ti neko rekao nesto da te uvredi ili sta ja znam tako neke banalnosti koje su svojstvene zenama da se zbog njiih isplacu, ili ako te napusti devojka pa sad da cmizdirs... to su stvarno neke stvari za koje po meni zreo covek ne bi trebao da place... i sigurno je neprivlacno za zene, kao sto je meni neprivlacno kad vidim u zeni musko , kad je muskaraca , glumi neku silu sta vec (sto je najcesce odlika nesigurnosti ) pa od toga ispadne takva komika da je to strasno... a kad meni jednom zensko postane na takav nacin smesno, ne samo sto je neprivlacno i ispokondireno nego ja takvu ribu ne mogu da shvatim ozbiljno nikad...(isto tako pretpostavljam da je i na drugoj strani) priznajme to moze da bude zanimljvo i show posto nije svojstveno zeni ali sto bi rekao Pedjos
od te ljubavi nema nista:)