Ja sam onda preterao svaku meru, jer mi je ovo u Kopru bilo 5 takmicenje za redom iz nedelje u nedelju.
Praznjenje.. punjenje.. praznjenje.. punjenje.. Evo i sada se spremam za poslednje takmicenje u Austriji WFF svetsko prvenstvo 05.11.2011.
Ukupno za okruglo 2 meseca i 7 dana bice 7 takmicenja.. Ipak previse..
Ne radim to da bih skupljao medalje, vec upravo zbog toga sto volim ovaj sport i sto jos uvek eksperimentisem da pronadjem savrsenu formu, sto mislim da sam delimicno uspeo sad na zadnjem takmicenju u Kopru..
Sledeci put cu se spremati kao sto ti Pedjo kazes samo za 2-3 takmicenja u polusezoni i kraj..
sasa,to dali si preterao ili nisi to samo TI mozes da znas i osecas.
ova formu koju si pokazao u kopru je najbolja od ovih prethodnih 4 ili 5-nije bitno
to znaci samo jedno
DA SI GRESIO NEGDE PRETODHNA 4 puta
razumes me
e sada
imas ovo 6-o takmicenje i ako budes imao jos bolju formu onda je to sta treba da radis uvek,ali sam siguran da DOBRU formu je tesko drzati vise od dva takmicenja tj NEMOGUCE kada su dva takmicenja jedno za drugim u 14 dana-JEDNO TAKMICENJE MORA DA ISPASTA
ovo je moj slucaj i govrim za sebe ko god da se slozio ili ne,ali znam ih da u 98% slucajeva im se desi moja prica,ali posto mi na bini nikada nismo MERODAVNI niti imamo realnu i plasticnu sliku o sebi,to mogu da vide samo oni kojima mozes iskreno da verujes!!!
Postoje SMRADOVI koji ce zarad sitnih stvari namerno da ti kazu da si extra,a sa druge strane ti srljas u propast (npr na punjenu) iz razloga sto imaju povredjenu licnu sujetu bla bla bla bla,i naravno kao krajnji ishod,TI IZLAZIS u losoj formi zbog "prijatelja"
-been there done that -Kao sto pise na mom DVD-
KADA ZELIS DA OSTVRAIS SVOJE CILJEVE,NAICI CES NA LAZNE PRIJATELJE I ISKRENE NEPRIJATELJEali da ne odlazim u sirinu
izlaziti na binu iz ned u ned je veoma naporan i stresan posao za telo
svako drugacije reaguje i svako treba da nadje ono sta njemu godi.
Jedino se sa tobom sigurno ne bih slozio u tome kako je LEPO SE TAKMICITI JER TO SIGURNO NIJE,a ja nisam sigurno neko ko mrzi ovaj sport vec neko ko je i zdravlje ostavio u njemu i sve sta imam imam zahvaljujuci njemu i dan kada ne vezbam mi je prazan dan i zivim svakim trenom svog zivota za ovaj sport -ali reci da je lepo SE PRAZNITI,PUNITI,UZMATI GOMILE NECEGA,ZARAD DEHIDRACIJE,PA ISTU VRACATI,PA RAZNO RAZNI REBOUNDI KOJI SE DESAVAJU POSLE TAKMICENJA itd...e to sigurno NIJE i nikada nece biti.
Secam se jednom kada je neko rekao da onaj ko ne zeli da se takmici i ne treba,i da se on takmici jer to voli a posle toga (3 min) je pao u nesvest usled dehidracije jer je uzimao ..bip..bip..bip...,pa ga jedva povratili iz mrtvih itd itd itd...hmmmm,pitali smo ga posle-rekao je NIKADA VISE-i nije,radio je ono sta najvise voli a to je Body Bulidng,postao vrhunski insruktor debelo placen,bla bla bla bla,ali se vise nikada NIJE TAKMICIO,jer VOLI OVAJ SPORT