Hvala za novu temu! Citam clanak po clanak, gomila novih pojmova. Rotacije, low carb dijete...sazvakacu to u narednih par dana. Malo me u startu odbija cinjenica da treba da jedem 5-6 puta dnevno...sto znaci da bih tokom radnog vremena trebalo bar 4 puta da klopam a nemci to ne bi bas tolerisali. Da li se efekat dijete totalno gubi ako se ne ispostuje taj bebeci rezim ishrane? Nije mi problem da budem gladan samo da se to ne odrazi na zdravlje, takodje kupovina preparata mi nije problem, uzeo sam Whey, sagorevace i l-karnitin, pijem ih po uputstvima na kutiji. Wey koristim bas iz razloga smanjenja obima ishrane. u jednom trenutku sam primetio da nemam snage i da se lose osecam, posto se ispostavilo da nije umor pretpostavi sam da ne jedem dovoljno i da nemam snage da izdrzim tempo na poslu. Pazarijo sam jednu kantu polikolora (whey-a) i pijem ga ujutru pre odlaska na posao. Mozda bi pametnije bilo da ga pijem uvece posle trcanja kada ne osecam noge? Ne planiram da krecem u skorije vreme sa teretanom, mozda se desi da u opste necu ni kretati jer imam povredu kicme koju ne bih da iritiram, ceka me poseta kiroprakticaru pa cu posle toga videti u kakvom sam stanju i dali sam sposoban za tegove i koje vezbe smem a koje bi trebalo da izbegavam. Gubitak misicne mase me takodje ne opterecuju, cilj mi je da sto vise smrsam kako bih rasteretio kicmu. Pretpostavljam da je veci deo ovoga pogresan pa eto... potrudicu se da ispostujem savete.
Visok sam 183-4cm. Trenutna tezina 93kg. Cilj sto manje kilograma. Misici opciono, nisu obavezni:)